Mi történik akkor, ha egyik középiskolába sem vesznek fel, azok közül amiket megjelöltem?
Nálunk kb. 6 vagy 7 éve megpróbálták úgy intézni az iskolák, hogy a legutolsó helyre mindenki be tudjon jutni és mivel ingyenes volt a jelentkezés, ezért elvárható volt, hogy valaki ne kettőt jelöljön be, hanem mondjuk ötöt, de oda akarjon is menni. :) Egyébként tényleg létezik ilyen, hogy valakit átraknak oda, ahol nincs elég személy. Én nem feltétlen gyűjtősuliról hallottam, hanem mondjuk ha egy osztály indulhat 30 fővel és még csak 27-en vannak, akkor 3 olyan személy odakerül(het), akit nem vettek fel oda, ahova jelentkezett. :S
De általában nem a legjobb iskolák legjobb osztályai indulnak hiánnyal, sőt, a jobb helyeken több ember van, mondjuk 30 főre felvesznek 38-at és az első év végéén kiejtenek 8-at, utána még 10-et és 20 főből már szinte senkit sem tesznek ki. Sajnos a megszorítások miatt erre készülni kell, ameddig nem volt, az én időmben (2005/2006-ban voltam 9.-es) már akkor is ez volt. :(
hát gyűjtő iskola van ..oda azok mennek csak akiket nem vesznek fel sehova..
meg szokott olyan lenni h ahol még maradt hely iskola ott küldenek levelet általános iskolákba azoknak akiket nem vették fel sehova és az üres helyekre igényt tarthat és akk oda felveszik.
én baszottul félek h nem veszek fel sehova, pedig hatot bejelöltem és az idéglenes listák szerint egyikbe se vagyok benne.. és kicsit felbasz h a tök hülyéket meg felveszik én meg több mint 4,5-öd átlaggal és 82 pontos felvételivel egyelőre sehova :|
köszönöm a válaszaitokat!! :D
utolsó: hidd el, úgyis felvesznek *-*
szivesen :D
az az "utolsó" vagyok hát remélem.. elméletileg Kalocsán bent vagyok mert beszéltünk bnömmel olyanokkal akik oda jelentkeztek és elötem vannak sorrenden és annyi már tuti kiesik h bent legyek :D
Utolso.
A nyakamat teszem ra,hogy ezzel csak sajnáltatni akartad magad,hogy ugysem vesznek fel sehova,/dicsekedni akartal a pontszámaiddal.
4,5os átlaggal meg 82 pontos felveteli el hogy az Istenbe ne vettek volna fel sehova?
Ez a lehetoseg max akkor állhatna fent,ha nagyon eros iskolákat jeloltel volna be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!