Milyen a debreceni Református Gimnázium?
Mennyire erős stb..
Olyanok írjanak, akik ismerik is ne halandzsál össze-vissza!
Akarsz jó képességű diákok között színvonalas oktatásban részesülni?
AKKOR JÓ MESSZE KERÜLD EL EZT A SZEMÉTDOMBOT!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
Ez érdekes ! miért szemétdomb ?
Ott nem tanítanak vagy mi ??
Igen, sajnos vannak tanárok, akik semmit nem tanítanak. A többiek is legjobb esetben középszerűek, mindössze néhány van aki igazán felkészült és jó órát tud tartani, de ott meg a sok gyenge képességű diáktársad miatt nem fogtok tudni haladni.
A debrecenieknek jó, mert hazamehetnek és utána nyugalmuk van, de a kolisokat visszarendelik és egész délután meg este, néha még éjjel is szivatják őket. Így aztán tényleg lehetetlen tanulni. Akarsz 8 fős lepukkant szobában lakni és emeletes vaságyon aludni? Nalátod. A nevelők is haszontalanok, legtöbbjük csak a saját komplexusait próbálja kiélni védtelen gyerekeken. Szánalmas az egész, de olvasd el a másik kérdést.
Debreceni vagyok, úgy hogy a kollégium nem érint.
Te nagyon rossz véleménnyel vagy a gimiről, talán érdekelt voltál ott ??
A suli volt a kérdés, elmondtam a véleményem, az én életem meg maradjon az én dolgom.
(Mellékesen, mikor mondtam, hogy nem iratkoztam?)
Bocsi, egyáltalán nem vagyok tanár !
De elég rosszul látod a dolgokat, főleg ha tényleg oda jártál ! Ennyire nem viselhetett meg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!