Gólyatáborokban le lehet szűrni/buktatni, hogy ki homoszexuális? (egyetemi)
A kérdés puszta kíváncsiság. Márugye a gólyatábor= full szex, full pia.(Legalábbis mindenhol ezt olvasom.)
Ugye a lányok gátláosabbak, nem feküdnek össze mindenkivel, mint egy rongy. Ellenben a fiúk, a casanova gigolok.:D Gólyatáboros srácot (vagy akár lányt) le lehet buktatni ottani feladatokkal, vagy ha nem dug senkivel, gyanússá válik? (márpersze, ha nem talál vele azonos nemű, mégegy homoszexuálist.:D)
"tipli? az mi? xxxxxxd"
Elég h*lye iróniád van, nagyon nem jött be ez a poén.:D Ha meg nem érted mire vonatkozik, akkor nagyon nagy baj lehet a fejeddel.:)
Neked meg üzenem, hogy helyesen: smiley. Kár, hogy nem tudod helyesen az angolt, pedig hasznos dolog lenne egy egyetemistának.:) Ja, és xxxxxxddddddddddd
Nem, nem. Még megoldok egy pár matekpéldát. És én reggel szoktam bepakolni...mint az igazi rosszfiúk! :)) :$ Remélem ez még nem illegális dolog. Bár, szeretem a veszélyeket...késői elalvás, reggeli bepakolás ésatöbbi-ésatöbbi.
Anyukámnak már nem kell ilyenre figyelmeztetni engem, de majd szólok neki, hogy Rád figyeljen, hamár a Te anyukád nem foglalkozik veled.:)) Pedig ahogy látom, szükség lenne rá.
És akkor is, helyesen: smiley és e-mail. Gyökérsüveg.:D
Na igen, szerintem most azt hiszi, hogy milyen jókat visszaszól, közbe meg csak még röhejesebbé teszi magát:D
És még vagánykodik is vele, hogy nem tud helyesen írni (jah és csak szólok, hogy pl. a 'rád' nem nagy betű. A tulajdonneveket írjuk azzal, vmint a mondatkezdést.)
Ennyit rólad kis butuska
Csak kihangsúlyoztam a "rád, te" szócskát.:D nyoooooooooomooooooooooréééééék!
Apád büdös, 5-ös.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!