Gólyatáborokban le lehet szűrni/buktatni, hogy ki homoszexuális? (egyetemi)
A kérdés puszta kíváncsiság. Márugye a gólyatábor= full szex, full pia.(Legalábbis mindenhol ezt olvasom.)
Ugye a lányok gátláosabbak, nem feküdnek össze mindenkivel, mint egy rongy. Ellenben a fiúk, a casanova gigolok.:D Gólyatáboros srácot (vagy akár lányt) le lehet buktatni ottani feladatokkal, vagy ha nem dug senkivel, gyanússá válik? (márpersze, ha nem talál vele azonos nemű, mégegy homoszexuálist.:D)
"BME nem a lányokról híres...mivel ott sok matek van. xĐ "
Hát nem azért.. Építészmérnökin is van matek, és ott kb. 70% a csaj, úgy tudom (nem vagyok BME-s). Gépészmérnökin, mérnökinfón azért van szinte 0 csaj, mert kevés az olyan kocka csaj, akit ez érdekel. :D
Na, most kezdődik a "kákán is csomót keres" rész?:D
Jó, legyenek a bme-n többen a lányok, pont lesz*rom az arányokat, ha ez megnyugtat.:D
A másiknak meg: Egyszerűen nem értem mire, miért írtam volna hülyeséget. Úgy gondolom bőven elég érett vagyok már, tudom vállalni mindazt, amit eddig hangoztattam, illetve kérdeztem,és ki is állok e mellett. Tudom elég furcsa a kérdés, de érekelt. Márpedig itt bromisokan elfelejtik, hogy az ezen az oldalon, amire kíváncsi vagy,érdekel: KÉRDEZD MEG! De bocsi, szánom-bánom bűnümet. Nem lehet mindenki olyan értelmiség, mint Te.:(
Te sem a magyar érettségid miatt kerültél be oda, ahol vagy. Semmin sem értetlekedtem(nem is tudom mire gondolsz), max. a te pici agyacskád nem fogja fel a dolgokat.
És hogy kerülünk be az egyetemre?:) Érettségi pontok+Tanulmányi pontok + Többletpontok. Tudod, össze kell szerezni a pontokat, és ha megvan az adott helyre, bekerülünk! Hát így lehet bejutni.:) Lehet neked anyuci-apuci kifizeti.:)) Nekünk pontokat kell szerezni..
Amúgy szeintem a csoporttársaid is hasonló véleményen vannak rólad.:D és jogosan..
Hála az égnek, hogy nem vagyunk egyformák!!!
De igazából még most sem igazán értem min problémázol.:D Na, tipli van.:)
Óóó, dehogynem. Amibe belekezdek, én mindig be is fejezem! :)
Hamár a közmondásoknál tartunk, bort iszol és vizet prédikálsz??:) Szégyeld magad, hogy milyen mocskos, bűn ronda kommentet írtál, te iq betyár2. :P Hogy te sem egyetemen tanulsz, az is biztos.:D xxDDD
Hála az égnek, h legalább más karra mész, mint én :D
Gondjaid vannak...
Amúgy meg menj el a táborba, aztán meglátod mi van ott.
(nem ez, amire gondolsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!