Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Apáczai, Eötvös, Deák téri,...

Apáczai, Eötvös, Deák téri, Veres Pálné, Karinthy (mind budapesti) mi a véleményetek róluk? Melyiket ajánljátok? Melyikbe érdemes menni?

Figyelt kérdés
Ha valamelyik iskolába jártok/jártatok vagy akár többet is jól ismertek légyszi írjatok róla véleményt.Minden érdekelne a közösség,tanárok,programok,oktatás,suli épület.Mik a tapasztalataitok?Milyen nehezen jutottatok be?

#gimnázium #Veres Pálné Gimnázium #budapesti Eötvös gimnázium
2013. febr. 21. 21:13
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

00:04-es vagyok:

Most veszem észre, hogy nem válaszoltam mindenre, szóval:

Apáczaiban több órás a szóbeli, egyik barátnőm mesélte, hogy elege lett a felvételiből, mert bunkó volt vele a fizikatanár, és szimplán kiment a teremből, és a csattanó, hogy még így is felvették volna.

Eötvösben kb fél óra volt a felvételi, elég nehéz volt az is.

RENGETEG program van (pl már gólyatáborból is kettő van(csak egyiket nulltábornak hívják), és mindkettőre mehetsz). Minden hónapban, ha nem hetente, van valami kisebb-nagyobb esemény, részletesebben is kifejthettem, ha érdekel, csak írj privátot.

Milyen nehezen jutottatok be? Ha az előzetes listán benne vagy a top 50-ben, akkor már kezdhetsz ünnepelni.

2013. márc. 29. 00:15
 22/24 anonim ***** válasza:

Fogalmazzunk úgy, hogy a Berzsenyiben tényleg nem szívlelik az Eötvöst. Ezt berzsenyisként aláírom.

Amúgy nekünk meg két kirándulásunk van, aztán a nulltábor, és az tényleg egy élmény, tehát csak ajánlani tudom a Berzsenyit továbbra is.

Szerintem ne az Eötvösbe menj. Ha már így érkezett az off megjegyzés, hogy nem szeretjük az Eötvöst, akkor tartom magamat ehhez.

2013. márc. 29. 10:48
 23/24 anonim ***** válasza:

# 20/22:

Persze, Apáczaiban csak átlagosak a tanárok, ahol a leendő tanárok végzik a tanítási gyakorlatukat a vezető tanárok felügyelete alatt és egy rakás tanárnak van doktori fokozata is. Továbbá itt tanítanak olyan fazonok, mint Villányi, Száray, hogy csak az ismertebbeket említsem. El kell menni egy átlagos gimnáziumba megnézni, milyen egy átlagos tanár.

2013. márc. 30. 17:32
 24/24 anonim ***** válasza:

Apáczaiba jártam, aki azt írja, hogy sznob hely, annak köze nem volt ehhez a sulihoz, még akkor sem, ha azt írja, hogy barát-ismerős-rokon-nagyikutyája ezt mondta neki!!! Az is kamu, hogy oda a gazdagok járnak.

Széles körű tudást ad minden tekintetben és utána jóval könnyebben el lehet végezni az egyetemet is.

2013. ápr. 10. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!