Apáczai, Eötvös, Deák téri, Veres Pálné, Karinthy (mind budapesti) mi a véleményetek róluk? Melyiket ajánljátok? Melyikbe érdemes menni?
#10:
Ez akkor is csak kis szelete a valóságnak.
Ha már tények: a kémia diákolimpiával mi a helyzet?
# 12:
Hát ez itt a gond, hogy ilyenekről meg nem tudsz, nem veszel tudomást. De azért természetesen az apáczaisok csalnak az oktv-n. Hogyne.
Oké, látom, rendkívül intelligens vagy, még azzal sem vagy tisztában, hogy a bíróságon is a vádlónak kell bizonyítania, nem pedig a vádlottnak. Ehhez képest mégis én hoztam több tényt, aminek ismeretében bárki eldöntheti, vajon igaz-e, amiről hadoválsz, vagy csak egy sértődött nyomorult vergődése ez. Szövegelj csak tovább az iskoláról közel nulla tény birtokában, biztosan jó okod van rá. :)) Különösen így névtelenül. Az Apáczai a továbbiakban aligha szorul a védelmemre.
Te pedig jegyezd meg legközelebbre, mielőtt nevetségessé tennéd magad mások előtt, hogy a vádlónak kell bizonyítania.
Mellesleg mutasd már meg, hol van Villányi neve ezeken a feladatsorokon:
Az meg a legnagyobb marhaság, hogy ezeket egy ember állítja össze. Létezik egy OKTV Versenybizottság, tetszik tudni... A kémia diákolimpia eredményeinek pedig utána lehet nézni (kb. évente egyszer szerepel hírportálokon is), hogy gyakran a 4 diákolimpiai résztvevőből 3 is apáczais volt. A tények ezek. Pedig nem kellett volna egyet se hoznom, ezeknek mindenki utánanézhet, akit érdekel.
A csalásnak nem lehet utánanézni, soha semmilyen botrány nem volt ebből. Pedig logikusan végiggondolva talán felmerülhetne benned, hogy pl. a Fazekas, Radnóti, Trefort, Berzsenyi, Földes tanárai, illetve az OKTV Versenybizottság egyéb tagjai (akiknek szintén szerepelnek a tanítványaik) mennyire állnák meg szó nélkül, és lehetne megúszni botrány nélkül. Tehát csalásról beszéltél, nem ártana bizonyítani is. Ha ezzel bíróságra mennél, még a vádemeléshez is kevés lenne, nemhogy a per megnyeréséhez. :)
Apáczainak az épülete nem tetszett, pár ismerősöm oda jár, nincs túl sok (/semennyi) szabadidejük, a tanárok átlagosak.
Eötvösbe járok, és nem hinném, hogy beképzeltek járnak ide. Persze vannak olyanok is, de 9 az 1-hez arányban a jófejek, normálisak vezetnek. A tanárokkal nincs bajom, három kiemelkedően jó tanárom van (általánoshoz képest), a többi átlagos. (off: A berzsenyiseknél megszokott, hogy amint meghallják az Eötvös nevét, máris szapulni kezdik.. bennfentesektől tudom, hogy azért, mert nagy riválisnak tekintik... érdekes..)
Deák tériről nem hallottam semmit.
Veres Pálné elég sznob iskola, de a tanítás jó elvileg.
Karinthyról szintén nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!