Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi szokott lenni Karinthy...

Rágcsa.... kérdése:

Mi szokott lenni Karinthy szóbelin? SOS

Figyelt kérdés

2013. febr. 18. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Melyik Karinthy?
2013. febr. 18. 20:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Karinthy Frugyes Gimnázium Budapest.:DD
2013. febr. 18. 20:58
 3/6 anonim válasza:

Én is oda megyek majd, de még nem tudom mikor.

A kérdésedre válaszolva, senki sem tudhatja, mert a Karinthy idén szóbeliztet először, egy barátom most elsős, és tavaly még csak a tehetséggondozót kellett megírnia.Most viszont már nincs ilyen sehol, így ezért szóbeliztetnek.

Amúgy hány pontod lett felvételin, melyik szakot jelölted meg?:)

2013. febr. 19. 20:51
 4/6 A kérdező kommentje:
60.:((angol kéttan.:D neked??én pénteken megyek csak így azt se tudom h miből lesz.://
2013. febr. 20. 15:27
 5/6 anonim válasza:
60 az angol kéttanra kevés, de hátha a szóbeli..
2013. febr. 21. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:
De kar,hogy nem szurtam ki elobb ezt kerdest! :/ Pedig tudtam volna valaszolni...Igaz,hogy iden szobeliztettek eloszor,de en jartam az elokeszitojukre,igy szinte mindent megtudtam,hogy mi lesz a szobelin. Sajnalom,azert remelem jol sikerult es felvesznek baratnommel egyutt,o is a kettanra szeretne menni. :)
2013. márc. 11. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!