Varga Dent (Karinthy út, XI ker) vélemény? Milyen áraik vannak? Jól dolgoznak, érdemes hozzájuk menni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 12:34
1/1 anonim válasza:
Tudom, hogy régi a kérdés, de hátha még rákeres valaki. Csalók, lehúznak direkt, kitalálnak problémákat, amik már fizetős kezelést igényelnek. Megcsináltattam velük, kértek 100.000,- Ft-ot kb összesen, majd mondták, hogy meg kell ismételni megint még legalább 2-3x, mert ezt annyiszor kell. Elmentem máshova, azóta 3 fogorvos mondta azt, hogy semmi bajom, ott átvertek. Nagyon szégyenlem magam miatta, hogy így át tudtak verni, de ki gondolta volna, hogy nem bízhatok a fogorvosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!