Biosz érettségi 2 és fél hónap alatt?
középszintre igen, emeltre már húzósabb lenne.
haladj a követelményrendszer szerint és nem érhet meglepetés!
teljesen jó körülményeket sorolsz fel, lenne valaki melletted aki segít, jó tanuló vagy, le tudod tenni a hátsód, én nem értem mi a probléma??!!
én biztos, hogy megpróbálnám. mondjuk nem vagyunk egyformák, mellesleg komolyan mondom a középszintre nevetséges a követelmény az emeltre elvárttal szemben..... még a genetikai feladatok is könnyűek. ha mindennap tanulsz rá egy kicsit szerintem nem lsz probléma
szóbelid a saját sulidban lesz, jó esetben kapsz hozzá tételsort is ugye?!!
gondolj bele valahol el kell kezdeni kockáztatni, semmi sem felesleges erőfeszítés amíg hiszel benne h sikerülhet.
ha rosszul sülne el hát nem dőlne össze a világ hidd el, annyival több leszel, lesz tapasztalatod, tudod hogy mennyit és mit várhatsz el magadtól mire vagy képes.
majd írd meg h döntöttél, ha segítség kell még nekem is írhatsz szívesen segítek bioszban!!!
Szerintem sikerülhet!
Biztos nem felejtettél el mindent, és majd jönnek vissza a dolgok, meg ennyi idő alatt rengeteg anyagot át lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!