Fel lehet készülni 4 hónap alatt az érettségire?
Szerintem 4 hónap 3 tárgyból elégnek kell lennie. 1 hónap alatt kidolgozod a tételeket utána meg megtanulod őket a maradék 3-ban. Ez elég sok idő.
Egyetemen erre 1 hét van. :-)
történelem: írásbeli:középszintre 1 hét alatt is átlehet nézni a 4 éves anyagot, a feladatok a megadott forrásból és az atlasz segítségével megoldhatók. Szóbeli: inkább a tételek kidolgozása időigényes, de már azzal is tanulsz,én kb 1 hónap alatt készültem fel rá
angol: közép: nagyon egyszerű az írásbeli, csupán egy kis szókincs kell hozzá, inkább a hallott szövegértést kell gyakorolni, meg a levélírás szabályait kell átnézni, szóbelire meg az adott témakörök szókincse szükséges (ehhez nagyon jó könyvek vannak)
biológiából nem érettségiztem, de azt tudom,h ebből nem elég 4 hónap felkészülni az emeltre
Ha van nyelvvizsgád vagy jó vagy angolból, abból ajánlanám az emeltet.
A töri emeltre is fel lehet készülni 4 hónap alatt, ha kitartó vagy.
fel lehet persze, de mi az elvárás? erősen nem mindegy, hogy 430 vagy 250 pontot akarsz belőle szerezni. :-)
én annak idején csak matekra készültem rendszeresen, meg kémiából kb 2-3 hetet. többit le se szartam, mert úgyis ezt a két tárgyat dupláztam és nálunk a ponthatár se túl magas a kevés jelentkező miatt. (most végzős matek szakos vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!