Három hónap alatt hogy tudok felkészülni középfokú infó érettségire, suli mellett?
Figyelt kérdés
van rá esély,hogy elérjem az 5-ös szintet ennyi idő alatt? Gyakorlati vizsgán hány %-ot kell elérnem,,hogy meglegyen az 5-ös a szóbelivel együtt?2011. jan. 24. 11:22
1/5 anonim válasza:
3 hónap alatt én az emelt szintűre készültem fel úgy, hogy nem sok közöm volt hozzá.
Annyi a trükk, hogy ülj le és csináld. Hajrá!
2/5 anonim válasza:
Van esély, ha amúgy jó vagy informatikából. Kemény munkával. Erre elég nehéz felelni, amíg nem derül ki, hogy milyen szintről indulsz, ugyebár. 80% kell az ötöshöz, de a felvételin százalékot számolnak, nem a jegyet nézik! Ha segítség kell, írjál.
3/5 A kérdező kommentje:
word, powerpoint megy a legjobban, ezután ez excel(itt néha elakadok a függvényeknél), access-adatbázis kezelés nem igazán megy, weblapszerkesztés pedig még inkább nem megy
az utolsó kettőben esetleg tudnál valahogy segíteni?
2011. jan. 24. 12:10
4/5 anonim válasza:
Mivel ezzel foglalkozom, úgyhogy igen, de írjál privátot.
5/5 anonim válasza:
Én is szeretném tudni, hogy weblap szerkesztésnél FrontPage-t kell használni, vagy írhatom Wordpaddal is?
Illetve CSS+HTML tudás kell hozzá? Php mysql meg ilyenek nem, ugye?
néány helyről le lehet szedni komplett oktató anyagokat videóval
de megis veheted, ha van rá pénzed. 4-5k egy DVD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!