Kémia emeltre fel tudok készülni 3 hónap alatt?
Figyelt kérdés
A sulimban kémia-biosz faktra járok, a biológiával boldogulok, kémiából is ötös vagyok, de mikor belenézek az érettségibe elbizonytalanodok, hogy mennyi mindent nem tudok. Rendesen készülök az órákra, meg otthon is tanulok de úgy érzem hogy a suliban nem kapok rendes felkészítést.Valószínűleg mert rajtam kívül mindenki középszinten érettségizik... jelentkezni akarok a Magistras University-re kémia előkészítőre, 10 hét intenzív kémia. Szerintetek sikerülhet így 90% körülire megírni? Mik a tapasztalatok? Igaz az hogy biosz és kémia emeltet nem lehet egy érettségi időszakban jól megírni vagy csak ijesztgetnek minket, sajnos nem hozhattam előrehozottat egyikből sem :P2013. jan. 19. 00:45
1/3 anonim válasza:
Szerintem mindenképp jelentkezz arra a kémia tanfolyamra, csodákat tesz !!! Én igaz csak közép szinten, de 97%-ra csináltam a kémiát.
Emelten a 90%... hát nem egyszerű. de egy 80% fölötti szerintem mindenképp.
2/3 anonim válasza:
2 egyetemista beszélget:
-Te, szerinted mennyi idő alatt lehet megtanulni a kínai nyelvet?
-Mér, holnap ZH?
Na szóval a lényeg, hogy mindent meg lehet tanulni, csak rá kell feszülni :D De ha mész majd fősulira/egyetemre ott majd meglátod :D
3/3 anonim válasza:
semmisem lehetetlen ha tényleg akarod akkor sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!