Meddig járhatok főiskolába?
Azért kérdezek itt, mert nagyon értelems válaszokat szoktatok adni. 2005 őszén kezdtem el az iskolát. 9 félévet eltöltöttem államin (nappali), majd ugye a tizediket költségtérítésesen. Majd otthagítam az egészet, családi okok miatt el kellett mennem dolgozni. Viszont nem íratkoztam ki, nem is nyújtottam be felfüggesztésre sem kérelmet. Egyszerűen a tájékára se jártam. 2012 júliusában lejárt a jogviszonyom. (Tudom hülye voltam, de tragédia történt a családban.)
Amiért írok. Szeretném befejezni a főiskolát és szeretnék lediplomázni. Van esélyem ugyan azon a szakon? (Mérnök informatika, 7 féléves hivatalosan.)
Köszönöm szépen hogy elolvastátok és válaszoltok! Megírtam ezt a Tanulmányi Hivatalnak is, egyelőre várom a választ.
Levelezőn lehet? Jól haladtam, csak ugye közbeszólt egy súlyos betegség a családban, ami engem is paffra tett és már a nyolcadik félévtől nem is tanultam semmit. Addig nagyon szépen haladtam.
TVSZ-ben az szerepel, hogy a képzési idő kétszerese a maximális képzési idő. Ez a levelezőire nem vonatkozik, csak az esitire (ami nappali fizetős a joggyakorlatban).
A szakmához értek, avval nincs baj. De szeretném megcsinálni. Levelezőin is bevállalnám (sőt, az lenne a legjobb).
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!