Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Akik átjelentkeztetek egy...

Akik átjelentkeztetek egy másik főiskolába, hogy oldottátok meg a dolgokat?

Figyelt kérdés
2 félévem volt Sopronban,most a 3.-at Vácon kezdtem, sok tárgy van,amit be kéne pótolnom,mert az előző suliban nem volt,de levelezőre járok, és így is szoros az órarend, hogy teljesítsem így a kimaradottakat? járt már valaki így?
2011. szept. 8. 11:51
 1/2 anonim válasza:
100%
Ne haragudj, amiért nem a kérdésedre válaszolok, de le tudnád nekem írni, hogy ez az átjelentkezés hogyan működik? Én úgy tudtam eddig, hogy ha másik suliba akarok menni, akkor újból kell felvételiznem. De ezek szerint nem így megy? Köszi előre is!
2011. szept. 8. 12:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem így megy. én Sopronból jelentkeztem Vácra, az AVKF honlapján szépen le volt írva, hogy kell átjelentkezni,ki kellett tölteni egy átkérő papírt+hitelesített másolatot a leckekönyvről,tematikákról és elküldeni.ez volt a könnyebb része,nálam most van a szivatós, hogy minden eddig teljesített tárgyat be kell számíttatnom, de nagyon nagy a zűrzavar,mert van ami nekem sopronban nem volt,itt meg már meg kéne hogy legyen.szóval ha belevágsz,sok türelmet,ja és pontos felvilágítást senki nem tud adni...
2011. szept. 8. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!