Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hány félévet járhatok más...

Hány félévet járhatok más egyetemre, mielőtt megkezdem az orvosit, hogy az orvosit támogatottan csinálhassam végig?

Figyelt kérdés
Szóval elkezdtem x képzést államin, de át szeretnék menni orvosira. Az orvosira 14 támogatott félév jár, az én képzésemre 12, tehát ha most elhasználok kettőt, akkor még elvileg ha nem csúszom az orvosin, akkor végigcsinálhatom ingyen?
2012. jún. 11. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
ja, de én a helyedben belekalkulálnám.. ha csak egy évet csúszol, az már anyagi csőd..
2012. jún. 11. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:

igen.

de a helyedben nem számolnám ki ennyire pontosan. egy fél év is nagyon drága orvosin, és ne adj isten véletlenül kétszer buksz meg....

2012. jún. 11. 21:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudom.. De már lejártam kettőt, és egy-két félvet még ki tudok fizetni :) Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 11. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak akkor, ha tényleg egyáltalán nem csúszol, meg számold bele, hogy ha orvosin valami nincs meg, az rögtön 2 félév csúszás.
2012. jún. 12. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!