ZSKF mennyire hallgatóbarát?
Szia,
Nagyon segítőkészek. Többnyire e-mail-en intézem a dolgaimat. Azonnal válaszolnak, udvariasak, segítőkészek.
Én az előadásokat imádom. Sokszor olyanra is bemegyek, amit nem vettem fel, csak mert annyira jó.
Ha van konkrét kérdés, akkor válaszolok.
Nem erre gondoltam. Én nemrég végeztem ott Kommunikáció-média BA-t, ennek a szaknak a költségtérítése mindig 200.000Ft volt, kereken. Nálunk ez a második félévtől kezdve 208.400Ft lett. Hogy miért? Nem tudom, a főiskolán erre nem kaptam érdemi választ. Annyival lepattintottak, hogy a szabályzat szerint az infláció mértékével emelhetik az összeget. Csakhogy sem előttünk, sem utánunk egyelten csoportnak sem volt ennyi, aki ma beiratkozik erre a szakra, annak is kerek 200 ezer, egy forinttal sem több.
Arról rendre "elfelejtik" tájékoztatni a hallgatókat, hogy a mintatervtől eltérő plusz kreditekért pluszban kell fizetni, nem is keveset. Persze mindenki ész nélkül felvesz mindent és csodálkozik, hogy plusz kreditenként 3500Ft-tal megdobta a féléves önköltségét.
Ismerek olyat, akinek túlfizetése volt, járt volna vissza pénz, ám ezt elintézték azzal, hogy kapott egy plusz kivetést a különbözetről "eljárási díj" címszó alatt.
Az UV csekkel nincs semmi probléma, az máshol is van. Ahogyan költségtérítés is. Amiről én beszélek, az a pofátlan lehúzása a hallgatónak és ez máshol nincs így, de ha így is van, ez nem mentség a becstelenségre.
A zskf totál korrekt, mindent el lehet kb azonnal intézni, gyorsabb, mint egy a legtöbb szolgáltató, holott "csak" egy suliról beszélünk, nem egy aktatologató népség, hanem csinálják, korrekten!
mailra is érdekes módon tudnak válaszolni - levelezősként ez fontos!!
a költségekről annyit, hogy mindenben az elsősöknek ugyanannyi, aztán a szabályzat szerint inflációval emelik a díjat, így persze, hogy más lesz! Idén pl kb semmivel sem fog emelkedni, hiszen ááá nincs is szinte infláció!
Olvass utána vagy kérdezz bent bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!