Mit gondoltok a Zsigmond Király Főiskoláról?
Két szakot is lehúztam ott. Nekem nagyon bejött. 95%-ban színvonalasak az órák, tényleg hallgató barát a kiszolgálás. Tanulni persze kell, de mindenben egyéb téren rugalmasak.
Ha van konkrét kérdés, akkor szívesen válaszolok.
A szakmai gyakorlat mindenhol vicc. Én ismertem ZSKF-est, aki a saját cégének a bélyegzőjét kapta elő a táskából és pecsételte le több ember befogadó nyilatkozatát.
Én mondjuk nem gazdasági szakra jártam, de általánosságban elmondható, hogy egy-két jó (nagyon jó) tanár ugyan van, de az átlagos színvonal nem túl magas. Szvsz. nem sokkal jobb az AVF-nél.
A suliban szaknak megfelelően segítenek elhelyezkedni szakmai gyakorlatra, de pl csomóan az iskola keretén belül csinálják szervezett keretek között a belsőt épp azért, hogy a pályakezdő is rendelkezzen szakmai tapasztalattal.
A gyakorlat kötelező előírás, de szerintem leginkább a diáknak fontos, tehát inkább érdemes segítséget kérni, és nem elbliccelni...! az úgyis te szívod meg!
Mellesleg aki elmegy szakmai gyakorlatra az ott el is tud helyezkedni és könnyebben ír meg egy szakdogát is, hiszen van témája, anyaga! Szóval tessék keresni a lehetőséget a zskf klubon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!