Mit tudtok, mi a véleményetek a budapesti Zsigmond Király Főiskoláról?
minden érdekel, főleg olyanok válasza, akik ott tanulnak
előre is köszi :)
Az oktatás minősége is érdekel, milyenek az előadók, milyen a környezet, mennyire felelt meg az elvárásaitoknak ...
A felvi.hu-ról már mindent elolvastam róla, inkább gyakorlati dolgok érdekelnek
Én nem ezekre a szakokra járok, de összességében elmondható a ZSKF-ről, hogy az oktatói minőség kivételesen magas (igen, tényleg). A probléma a hallgatói állománnyal van. Igaz, szűrik is a népet rendesen, de hát ez mindenhol megvan. Az a baj, hogy mivel ez egy magánfőiskola, sok a fizetős ember, akik azt hiszik, hogy attól, hogy fizetnek már lesz egy diplomájuk...persze, ehhez nem asszisztál a főiskola, így hullik az ilyen hallgató az elsők között. Az épület is nagyon szép és igényes, jó látni, hogy a tandíjamat a környezetre költik. Itt én még nem hallottam lopásról, vagy bármi ilyesmiről...
Az épület Békásmegyeren van (III. ker.), Batthyány térről, vagy Szentendréről megy HÉV, onnan gyalog kb. 10 perc séta, de ha kocsival jössz, akkor parkolóhely is van.
Levelezőre mész, vagy nappalira? Diákhiteles leszel? Mert itt sem mindegy, a "gyakorlati dolgok", amikre kíváncsi vagy. Az igazán gyakorlati dolgok (ETR használata, index, stb.) az úgyis akkor lesz lényeges, amikor már felvesznek.
Hát figyelj, nem kell, hogy rám hallgass, de szerintem, ha fizetősre mész ezekből a szakokból, teljesen feleslegesen veszel a nyakadba ekkora kiadást (vagy diákhitelt). Vagy, gondolom, a szüleid. Ha nem vesznek fel államira, ne menj fizetősre ezekre a szakokra. Semmit sem érnek. Államin el lehet vele lébecolni 3 évig de most őszintén, te fizetnél azért, hogy "szabad bölcsész" legyél?! Komm. szakon is ilyen órák vannak pl. hogy "musical elemzés", meg Mónika Show-ról, Joshi Bharatról beszélgetnek (komm-os haverok mondták). Ezért én biztos nem fizetnék...
Ja, és ez nem a ZSKF hibája! Ezek egyszerűen büfé szakok, mindegy, hogy ELTE-n tanulod, vagy itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!