Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a ZsKF-ről?

Mi a véleményetek a ZsKF-ről?

Figyelt kérdés
Saját tapasztalat, vagy miért nem ajánljátok? Ilyesmi érdekelne a Zsigmond Király Főiskoláról.

2013. jan. 23. 17:38
1 2
 11/18 NatyAngel válasza:

Szerintem a ZsKF jó suli. Nem nagy és még nem annyira népszerű, de mit várunk egy fiatal főiskolától? Még ki kell nőnie magát és szerintem elég jól haladnak ;)

Én is ide járok és eddig rengeteg pozitív tapasztalatom van. Nem mondom, hogy minden hibátlan, de most őszintén.... melyik suli tökéletes?? Persze itt is vannak kekec tanárok, de a többség, nagyon segítőkész, nagy tudású és lelkes. A ZsKF egy igazán hallgatóbarát suli. Jók a tanárok, jók a lehetőségek, jó a légkör és senki nincs agyonhajszolva, mégis mindenki tud!

Én csak ajánlani tudom :)

2013. jan. 31. 14:45
 12/18 Atika ***** válasza:

Akkor szeretnék érvelni:

A belinkelt két link fizetett hirdetés, kérem mindenki jól nézze meg. Az index és az eduline nem azért írt róluk mert húú de kafa suli, hanem azért mert FIZETTEK.

A HVG azért írt róluk mert az a dolguk ,hogy rangsorolják az intézményeket. Viszont ott sereghajtóként van megnevezve a listán. Érdekes nem??? Egyébként nem bujkálok, holmi áll nevek mögé, ha valakit érdekel ki vagyok írjon privit és megadom a facebook fiókom elérhetőségét. Ellenben azokkal akik agyondicsérik a sulit... belső blogerek. Ja és kedves kérdező, van ismerősöm a zskf-ről. Okosak meg minden, de többet vártak ők is ettől a sulitól.

2013. márc. 13. 16:06
 13/18 HePe ***** válasza:
Én szeretem, jó a képzés, végre megtanultam egy nyelvet, járhattam erasmussal külföldön, és szereztem barátokat is. és a sulin keresztül gyakornokságot követően kaptam állást egy banknál
2014. máj. 21. 21:40
 14/18 anonim ***** válasza:
47%

Amit az előttem szóló írt, az mondjuk úgy alap minden jobb intézménynél. Ezt mind tudják.

Azért egy objektív mérce mégis akad: ha valaki válaszhat, mert mondjuk nagyon jó tanuló, kiváló mindenben, akkor nem fogja a fenti intézményt választani, egyszerűen azért, mert a főiskola az nem ELTE, PTE, PPKE, Corvinus.

Mindenki aki teheti, egyetemre megy, és az megy manapság főiskolára ilyen szakokon, akit nem vennének fel egyetemre, vagy épp nem bírta az iramot az egyetemen.

Ezutóbbiakat onnan lehet felismerni, hogy fikázzák ezerrel mint volt egyetemisták, az egyetemet, és ezerrel a főiskolát istenítik.

Bocsi, de a ZSKF nem épp élvonalbeli cucc, attól még persze lehet ott jó közösség, de nem ez a legrelevánsabb.

2015. júl. 2. 01:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Nevetséges, hogy képesek ennyiszer regisztrálni, hogy itt fényezzék a sulit, már csak ezért sem fogok oda menni, mert ennyire kétségbeesetten rászorulnak erre.
2015. júl. 18. 16:57
 16/18 anonim válasza:
Teljesen egyértelmű, hogy a ZsKF-et méltató válaszok ugyanattól az embertől jönnek, ilyen kamu sablon marketingszöveg az összes. Valakinek az a munkája hogy fórumokon méltatja az intézményt, elég gagyi pr-fogás, gratulálok.
2016. okt. 10. 20:09
 17/18 anonim válasza:
A ZsKF-ről meg annyit, hogy nálunk az osztály kreténjei mentek el oda, a bukdácsolók. A többiek meg elmentek egy rendes egyetemre vagy főiskolára.
2016. okt. 10. 20:10
 18/18 anonim válasza:
Én is a Zsigmond Király Főiskolára jártam Életem 3 legboldogabb éve volt. Ahogy többen is írták a tanárok jól képzettek és arra törekszenek, hogy a diákokat ne elrettentsék a tanulástól, hanem segítsék őket mindenben. Corvinus és egyéb jónak ítélt iskolák.Hm! Az egyik kolléganőm puskázással és kettesekkel bukdácsolta végig a féléveket a Corvinuson. Egy másik kolléganőm a Pázmány Péterre járt... Tudnék mesélni! Nem kell bedőlni a fikázóknak, mert aki tanulni akar és tehetséges, annak tök mindegy melyik iskolába jár. Egyébként a Zskf-en, ami már nem főiskola, hanem egyetem, ELTE-n is tanító tanárok oktattak, oktatnak.
2018. febr. 24. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!