C++ Programozás! OKJ vagy Egyetem ebből a szakból? SOS
Bővebben lent
Figyelt kérdés
C++ programozói szakon szeretnék tanulni jövőre, viszont utána csak diákmunkaként érdekelne (utána ELTE ÁJK szakon szeretnék tanulni, a programozás meg fedezné a megélhetésemet a 6 év alatt...)
Kapnék diákmunkát OKJ végzettséggel? Mert akkor nem mennék 6 félévnyi egyetemi szakra. Érdekel az informatika, de humán és reál beállítottság is érdekel, így ha a programozás bejönne, lehetséges hogy letennék mellé ebből diplomát. Szerintetek?:(
2013. jan. 11. 17:05
1/9 anonim válasza:
Bocs, de hol van olyan, hogy "c++ programozói szak"?
2013. jan. 11. 17:10
2/9 A kérdező kommentje:
OKJ ban van, egyetem: programozó informatikus.
2013. jan. 11. 17:11
3/9 A kérdező kommentje:
Igen meg a humán reál beállítottságot is elírtam:D csak humán akartam...
2013. jan. 11. 17:12
4/9 anonim válasza:
Ilyenben az egyetem jobb lenne. Azonban én humán beállítottsággal kezdtem neki és két év után kénytelen voltam otthagyni mert nehéz. Nézz utána a c++-nak. Szerintem egyetem vagy semmi.
2013. jan. 11. 17:35
5/9 anonim válasza:
Egyetemen a programozó informatikus nem csak 'C++'-ban tanul programozni hanem mindenben, az OKJ-s verziót nem ismerem, de lehetséges, hogy az csak C++(?). De szerintem ha érdekel a programozás akkor inkább azt válaszd, mint a jogi pályát, főleg a mai viszonyok között.
2013. jan. 11. 17:36
6/9 A kérdező kommentje:
Mindkettőt szeretném, de először mindenképpen a programozást. A jog (ügyész) gyerekkorom óta álmom, ha nem találok munkát ez van. Ott lesz a programozás. Csak nemtudom hogy az okjnak mennyi értelme van:S
2013. jan. 11. 17:52
7/9 anonim válasza:
Hányas vagy matekból? Hogy megy?
2013. jan. 11. 19:08
8/9 A kérdező kommentje:
5:)
Szeretek matekozni, itthon szoktam gyakorolni (hobbiból, érdekelnek főleg a nehéz feladatok, a problémamegoldás,.), lehet, hogy furcsa, nem tudom ki szokott még úgymond poénból matematika feladatokat megoldani:D:D:D
2013. jan. 11. 19:15
9/9 anonim válasza:
Hát ha a matekot ennyire szereted akkor mindenképpen programozó informatikus :)
OKJ-nek is van értelme, de ha ennyire érdekel, meg szereted a matekot, akkor szerintem proginfó is menne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!