Nehéz lenne, ha jövőre átiratkoznék?
9-ikes vagyok, gimnáziumba járok reál tagozatra. Heti 5 matekunk van. Ha átiratkoznék egy erősebb gimnáziumba matek tagozatra, az nehéz lenne? Nem ez lenne a legfőbb indok, hanem, hogy máshol több a lehetőség., és függetlenebb életre vágyok. Ezért mennék egy olyan iskolába, ami egy megyeszékhelyen van. (pl. Szeged- Radnóti). Mert, ahogy néztem, ott heti 7-8 matek van, szóval sokat kellene pótolnom. Vagy az lenne B terv, hogy nyelvi tagozatra mennék, mert angolból elég jó vagyok, és ott szerintem bőven megállnám a helyem, és nem igazán kellene pótolnom. De mégis csak a matek az erősségem. A másik probléma, meg hogy nem hiszem, hogy ilyen helyekre át tudnának venni, amikor elég sokan jelentkeznek/jelentkeztek. Így nehéz lenne bekerülni, de egy próbát megér.
Mit gondoltok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!