Egyetemen (ETR rendszer) meg lehet bukni? Vagyis úgy, hogy kiraknak egyetemről. Úgy tudom ha 1 tantárgyból van bukás, az ne mgáz mert jövőre fel lehet venni megint. De biztos van valami határ, nem?
Mi köze ennek az etr rendszerhez?
Ezt az adott egyetem és szak szabályzata határozza meg, az etr rendszer csak egy internetes ügyintézési felület, semmi több. Az nem határoz meg semmit.
Amúgy mindenhol van határ, igen.
Nekünk ELTE-ÁJK-n 6 vizsga vagy 3 tárgyfelvétel volt. Bármelyik túllépésével kirúgták az embert.
Anyám! És ilyen emberek járnak a felsőoktatásba!
Elolvasod a helyi szabályzatot és megtudod. Vagy besétálsz a TO-ra és megkérdezed.
De hogy a rákba lehet úgy nekiállni egy főiskolának, hogy a legelemibb szabályokkal sem vagy tisztában?
És hogy a rákba hiheti azt valaki, hogy
1. az etr-rendszernek ehhez bármi köze lenne
2. mi majd tudunk válaszolni annak ellenére, hogy meg sem mondta mit, és hol tanul...?
1) Azt az ETR-t zárójelben írtam oda. és csak úgy.
2) Úgy gondoltam van valami általános szabály erre, ami minden egyetemen így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!