Tehet helyettesítő tanár ilyet?
Szombati tanítás volt. Matek tanár nő beteg, helyettesítették, és Angol szakú tanár jött be helyettesíteni. Aznap nem is lett volna vele óránk, szóval az órájára nem is készültünk, teljesen váratlan volt a helyzet. Bejelenti, hogy pakoljunk el az asztalról, és jó lenne ha a csapat szétszéledne, mert dolgozat. Azt sem tudtam, hogy miből írat, de szentül meg volt győződve arról, hogy azt agyon gyakoroltuk. Megíratta a dolgozatot, és osztályozni is fogja. Meg teheti ezt a tanár? Én megkérdeztem tőle, hogy ez szabályos-e, de erre azt felelte, h szakszerű, szaktanár (angol) helyettesíti a matek tanár nőt, és teljesen szabályos. Véleményem szerint akkor lenne szabályos szakszerű helyettesítés, ha matektanár jött volna be az órára....
Kérlek titeket, hogy mondjátok meg, hogy megtehette-e... Nem találtam semmit ezzel kapcsolatban a google-el...
Előre is köszönöm!
15/F
A saját tanárotok ment be, szakos órát tartani. Amin éppen egy előre be nem jelentett dolgozatot íratott. Ez van. Nem kell a dolgozatokat előre bejelenteni. Így jártatok.
Van egy tuti megoldás: rendszeresen kell tanulni:)
Nem hagynád annyiban, miért mit csinálnál?
Különben tehet ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!