Mit lehet tenni, ha egyetemen a tanár nem hajlandó 3 vizsgalehetőséget biztosítani?
Figyelt kérdés
A vizsgaszabályzat szerint 3 lehetőséget kell biztosítani és nekem ez nagyon fontos, mert ha nem sikerül ez a tárgyam, akkor kirúgnak. Én szívesen az orra alá dörgölném a szabályzatot, sőt messzebb is elmennék ha arról van szó, de félek, hogy ha így megadná a lehetőséget,akkor direkt olyan nehéz vizsgát állítana össze, hogy megbukjak. :/2012. dec. 13. 16:46
1/5 anonim válasza:
Szólj a HÖK-ön, illetve a TO-n. Névtelen maradsz és kötelező lesz biztosítani lehetőséget. De lehet egyelőre csak nem látod az időpontot, pedig tervez többet is nem ?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tervez, már mondta... Tavaly is ezt csinálta, csak akkor nagy kegyesen megadta a 3. lehetőséget, mert az egyik HÖKös lány odament sírni a TO-ra...
2012. dec. 13. 16:52
3/5 anonim válasza:
Ezek szerint már harmadjára vetted fel a tárgyat (ha kirúgnának miatta)? Szóval már volt legalább félévente két vizsgád, most is lenne kettő. Nem hiszem el, hogy hatodjára nem lehet átmenni...
4/5 A kérdező kommentje:
csak másodszor vettem fel, nálunk úgy van h 3. félévben teljesíteni kell az összes első féléves tárgyat, mert mind szűrő.. és közgadasági matekról van szó ami azért nekem nem egyszerű.
2012. dec. 14. 14:05
5/5 anonim válasza:
HÖK-nél többet nem is tehetsz.. amúgy nekünk gazdasági matek volt előben, úgy működött,hogy volt 2 félévközi zh, ha azon megbuktál, akkor egyetlen egy vizsgalehetőség volt vizsgaidőszakban.. nálunk sem volt semmi más lehetőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!