Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti mit tennétek egy ilyen...

Ti mit tennétek egy ilyen helyzetben? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Történelem dolgozat közben a tanár elvette az esszémet holott puskázás nyomát sem láthatta. Emellett olyanokba kötött bele, hogy az esszé cím miért gyanúsan ugyanaz, mint ahogy ő mondta összefoglaláson. Ezután olyanokat mondott, hogy azt a 2 oldalt mondjam el neki ott.. mielőtt bármi durvábbat mondtam volna neki azt mondtam rosszul vagyok aztán elmentem. Ha puskázok és látja csak akkor van joga elvenni nem? Vagy ma már mindegy, hogy ki puskázik és ki nem csak úgy elveszik a tanulók dolgozatait?
2012. dec. 10. 18:37
 1/3 Andizsuzsi ***** válasza:
Jól értem, hogy puskáztál, rajtakaptak és most te vagy felháborodva? Mert gondolom különben nem jelentett volna gondot elmondani.
2012. dec. 10. 18:43
 2/3 A kérdező kommentje:
1.Éppen ez az, hogy nem volt min rajta kapni mivel nem puskáztam. 2. Tényleg rosszul voltam. 3. Szünetben, dolgozatírás után miért kötelességem bent maradni?! 5 perc alatt mégis hogy mondok el egy teljes anyagrészt ha leírni is alig elég 45 perc?
2012. dec. 10. 18:49
 3/3 Andizsuzsi ***** válasza:
Nem kötelességed. De a lehetőséged megvolt rá. Ha legalább belekezdesz, és látja, hogy tudod, akkor bizonyítottad, hogy nem puskáztál. Így csak megerősítetted benne. Ez van, valószínűleg benyeltél egy egyest.
2012. dec. 10. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!