Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van értelme elvégezni egy...

Dory333 kérdése:

Van értelme elvégezni egy FSZ-t pénzügy és számvitel alapszak mellé?

Figyelt kérdés

Corvinuson vagyok pénzügy-számvitel alapszakon, és azon gondolkozom már egy ideje, hogy beadnám a jelentkezésemet egy FSZ-re a BGF-re is.

Banki-, pénzügyi-, számviteli szakügyintézőket nézegettem, a pontom is megvan rájuk (450).

Főleg azért kezdtem el gondolkozni rajta, mert ezért az alapszakomért már úgyis fizetek, és jó lenne még valamit csinálni, időben szerintem meg tudnám oldani (bár ez így látatlanba nem biztos:D).

Ami fontos még, hogy majd egy méregképes könyvelőit fogok kapni a diploma mellé (egy vizsgát teljesíteni kell hozzá, de nem 8-at, vagy most így hirtelen nem is tudom mennyit kell).

Szóval? Érdemes?

2012. nov. 29. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs sok értelme. Én is pénzügyön végzek, így konyítok a témához, de én az időmet nem pazarolnám egy ilyen gyenge képzésre, ami szerintem azoknak jó, akik nem tudnak alapszakot elvégezni.
2012. nov. 29. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem is felesleges, hiszen ott a mostani anyag részének töredékét tanulnád. a diplomáddal feltételezik,hogy minimum a szakügyintézői feladatokat is el tudod végezni. én is pénzügy-számvitel szakon végzek (pte), én az idegenforgalmi fsz-en gondolkodtam így kiegészítésként
2012. nov. 29. 20:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Én is gondolkodtam idegenforgalmin is, csak arról nem olvastam annyira jókat neten.. Te tudsz róla bővebb infót mondani?

Vagy még ezeknek: idegenforgalmi szakmenedzser, idegen nyelvi/intézményi kommunikátor, kis- és középvállalkozási menedzser, költségvetés-gazdálkodási szakügyintéző, külgazdasági üzletkötő, üzleti szakmenedzser: több értelmük van (azért írtam ide ezt a sokat, mert mind érdekesnek hangzik számomra)? Jobban kiegészítenék a pénzügy-számviteles (főként leendő) tudásomat?

Köszi a válaszokat:)

2012. nov. 30. 19:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ neked is első! Hát lehet, hogy főként olyanok járnak ilyenekre, nem tudom, én azért gondolkozom rajta, mert egy diploma mellett jó kiegészítés lenne (már ha nem olyan, amit igazából az alapszakom is magába foglal). És a mai világban szerintem jól jöhet, ha fel tud az ember mutatni valami pluszt is, valamivel ki tud emelkedni a tömegből, így is több száz, de inkább 1000 feletti számú ember végez ezen a szakon.
2012. nov. 30. 19:20
 5/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. én azért szeretném az idegenforgalmit,mert 5 évig turizmust tanultam középsuliban, de semmi papírom nincs róla (nem maradtam szakmákon). így nálam a korábban szerzett tudás miatt kéne a papír,nem a hasznossága miatt.
2012. nov. 30. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!