Van értelme elvégezni egy FSZ-t pénzügy és számvitel alapszak mellé?
Corvinuson vagyok pénzügy-számvitel alapszakon, és azon gondolkozom már egy ideje, hogy beadnám a jelentkezésemet egy FSZ-re a BGF-re is.
Banki-, pénzügyi-, számviteli szakügyintézőket nézegettem, a pontom is megvan rájuk (450).
Főleg azért kezdtem el gondolkozni rajta, mert ezért az alapszakomért már úgyis fizetek, és jó lenne még valamit csinálni, időben szerintem meg tudnám oldani (bár ez így látatlanba nem biztos:D).
Ami fontos még, hogy majd egy méregképes könyvelőit fogok kapni a diploma mellé (egy vizsgát teljesíteni kell hozzá, de nem 8-at, vagy most így hirtelen nem is tudom mennyit kell).
Szóval? Érdemes?
Én is gondolkodtam idegenforgalmin is, csak arról nem olvastam annyira jókat neten.. Te tudsz róla bővebb infót mondani?
Vagy még ezeknek: idegenforgalmi szakmenedzser, idegen nyelvi/intézményi kommunikátor, kis- és középvállalkozási menedzser, költségvetés-gazdálkodási szakügyintéző, külgazdasági üzletkötő, üzleti szakmenedzser: több értelmük van (azért írtam ide ezt a sokat, mert mind érdekesnek hangzik számomra)? Jobban kiegészítenék a pénzügy-számviteles (főként leendő) tudásomat?
Köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!