Melyik alapszak jobb, ér többet? - Gazdálkodási és menedzsment - Gazdálkodási és menedzsment német nyelven - Nemzetközi gazdálkodás - Pénzügy és számvitel
Figyelt kérdés
A Nyugat-magyarországi egyetem közgazdaságtudományi karára szeretnék majd jelentkezni. Igaz, hogy jövőre, 2013-ban fogok érettségizni, de már nézegetem az egyetemeket.2012. febr. 19. 19:58
1/3 anonim válasza:
Ezek közül messze a pénzügy és számvitel vezet és szerintem az a legnehezebb (ez mondjuk "logikus" is)
2/3 anonim válasza:
pénzügy, számvitel
az a legnehezebb, de sokat is ér, főleg ha rendesen tanulsz és jó könyvelő fog válni belőled!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Én is a pénzügy és számvitel szakra gondoltam, mivel így is közgazdasági suliba járok szóval már valamilyen szinten ilyet tanulok.
2012. febr. 24. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!