Pénzügy és számvitel alapszak BGF?
Igen. A matek szórótárgy. Ha kettes-hármasra tudod összehozni a középszintű matek érettségit, akkor vért fogsz izzadni. És ha a Corvinusra mégy, ott sem lesz könnyebb. Sőt!
Persze, a Corvinus a top, ezen a területen, de a BGF is jó diplomát ad. És félévente 80 ezer a költségtérítésben a különbség a két suli között. Persze, ha ez nem számít, akkor hajrá!
Corvinus van az első helye, őt követi a PTE KTK, évek óta versenyeznek az első helyért,évente változó ki "nyer". A BGF sem semmi persze,de pénzügy számvitelen ez a két egyetem a legjobb.
én is erre a szakra jelentkezem amúgy, remélem menni fog a matek. bár "elvileg" csak gyakorlás kérdése
igen én is mindig ezt mondogatom magamnak :D
köszi a választ! és te melyik egyetemre jelentkezel?én a BGF-re terveztem eddig, de most elgondolkodtam az általad írt lehetőségen is...
én a PTE KTK-ra megyek :) én is vaciláltam,de lenyűgözött az iskola. nyílt napon jártam ott először,már akkor mindenki nagyon segítőkész volt, hallgatók ostromoltak tapasztalataikkal,és mindenféle segítséggel. most érettségi előkészítőre járok,melyet hallgatók tartanak. mindenki nagyon kedves,közvetlen, van aki még a telefonszámát is megadta,hogy nyugodtan hívjuk ha bármi matek kérdésünk van,rá lehet számítani :) eddig úgy tapasztaltam, hogy egy hatalmas összetartó közösség alakult ki, mindenki ismert szinte mindenkit (legalább évfolyamszinten),és segítik egymást ahol lehet. korrepetálják egymást kis csoportokban, így ha nem megy neked a gazdasági matek,hát uccu, beülsz egy hallgatók által tartott felzárkóztató órára, ahol bármilyen bugyuta kérdést feltehetsz. rendszeresen bulikat tartanak, kocsma túrákat, és bármi egyebet, a lényeg,hogy egy nagyon jó közösségben bármit csinálhatsz :)
nekem eddig ez a benyomásom a karról, így nálam ezek után nem is kérdéses,hogy hova menjek :)
voltam BGF nyíltnapon is, hát nekem egy hatalmas csalódás volt. valami kis szobában kivetítőn néztük alapból a tájékoztatást, aztán semmi segítség vagy bármi, óralátogatás... mindenki ment amerre látott. így nálam a BGF a nyílt nappal leírta magát :D az épület meg maga.. hát,én nem szeretnék egy olyan helyen éveket lehúzni,ahol kitudja milyen bacit szedek össze a wc-n,vagy bárhol. ezzel szemben a PTE modern jól felszerelt, kártyabeléptetős rendszer, légkondi,projektorok, számítógépek a folyosókon,minden van ami kellemes közérzetet teremt,és nem kell rettegni,hogy rád esik a vakolat :D (én jelenleg egy elég "putri" kinézetű iskolában tanulok, és hát, nekem már luxus, ha a wc-n találok wc papírt.. így nálam ez ismételten egy nagy plusz pont volt)
remélem segít valamit a véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!