Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pénzügy és számvitel alapszak...

Pénzügy és számvitel alapszak után lehetek könyvelő?

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetnél?
2010. jan. 28. 18:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze. Nálunk, ha elvégzed ezt a szakot, már csak 1 vizsgát kell tenned és megkapod a mérlegképes könyvelői igazolást.
2010. jan. 30. 12:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Utolsótól kérdezném, hogy melyik iskolába jársz?
2010. jan. 30. 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:
BGF-PSZFK
2010. jan. 31. 14:28
 5/8 anonim ***** válasza:
és mennyi oda a pont kb?? költségtérítesesre? ha nem vagyok matekos ne is próbálkozzak? milyen a szak, meséllj!
2010. jan. 31. 17:57
 6/8 A kérdező kommentje:

De jó neked. Sajnos nem nagyon hiszem, hogy lesz annyi pontom de azért megjelölöm :) Előtte egy okj-n gondolkodom(számviteli szakügyintézőn) Bgf-en.

Utána szeretnék alapszakon indulni.

2010. jan. 31. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A BGF-es vagyok. Tavaly 388 volt a ponthatár, költségtérítésesen 316. Mondjuk én gazdálkodási és menedzsment szakon tanulok, de az első két félévben nagyjából ugyanazok a tárgyak vannak, mint pénzügy és számvitelen. Az oktatás nagyon színvonalas, elismert tanárok tanítanak, viszont sokat is követelnek. Buktatós tárgyak első félévben az analízis és a számvitel. :-) Igen, a matek nagyon nehéz, de meg lehet csinálni. Én hiszek benne. :D

Szerintem a ponthatárok idén emelkedni fognak, bár nem sokat. Ha szeretnél ide jönni, jelöld meg, azzal nem veszthetsz semmit. Az érettségi pedig tanulni kell ezerrel. :D Sok sikert és kitartást!

2010. febr. 1. 11:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Utolsó a válaszod!!! :)
2010. febr. 1. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!