Vélemények a Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnáziumról (Budapest)?
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 21:03
21/22 anonim válasza:
Én oda járok és szerintem elég jó suli.Az iskola színvonala nagyon jó én csak dicsérni tudom. A társaság tökéletes.Szerintem ez a gettósodás csak azért van mert nagyon nehéz volt anno bekerülni és lejjebb vitték a színvonalat de nem annyira hogy ne legyen elit suli.A rossz tanárok jövőre nyugdíjba mennek mint pl: Horváth Ildikó...a legjobb tanár!! :P Egyetértek a korábbi hozzászólóval nagyon rosszul tanít.Egyszer csináltunk egy feladatot és rosszul oldotta meg aztán szóltam neki hogy "ez az eredmény rossz" erre elkezdte valahogy megoldani de nem sikerült neki így azt mondta hogy "túl fáradt vagyok ehhez" így kimentem a táblához elkértem a tollat és megoldottam helyette a példát :DD Mindent egybevéve a suli nagyon jó és a sínvonala is kezd egyre jobb lenni+a spanyol nyelv az elején nehéz de utána ha megtanulod amit kell akkor belejössz! :D
22/22 anonim válasza:
Uhh, gyerekek, de jó volt ezt visszaolvasni! Üdvözlet egy volt károlyistól (kezdés 2005).
Kérdező, végül hol fejezted be a gimit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!