Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vélemények a Károlyi Mihály...

Vélemények a Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnáziumról (Budapest)?

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 21:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nem tudom..miért van tőle undorod? nekem nagyon sok ismerősöm járt a Karinthyba és mindegyik meg volt vele elégedve ,sőt 90%ot felvették az első helyre, amit megjelölt a továbbtanuláskor..a károlyiba végzettek már nem rendelkeznek ilyen jó adatokkal ez azért jelenthet valamit..gondolj bele..ez csak egy tanács volt és észrevétel..
2009. nov. 10. 00:10
 12/22 A kérdező kommentje:

nem tudom, egyszerűen taszít az egész suli... még a környékére se szívesen járok már...:S

se a tanárok, se a diákok nem túl szimpatikusak meg úgy alapjában az egész iskola...:/

2009. nov. 10. 12:35
 13/22 anonim ***** válasza:
oké:) és más iskola nem jöhet szóba? végül is megpróbálhatod hátha jó tanárokat fogsz ki fogni:S
2009. nov. 10. 15:48
 14/22 A kérdező kommentje:
de, mostmár megtaláltam a kedvencemet. eddig nem tetszett a szent lászló, de mostmár mindenképpen oda szeretnék menni (ma voltam nyílt napon és nagyon megtetszett)
2009. nov. 10. 21:00
 15/22 anonim ***** válasza:
sok sikert a felvételihez!;) aztán írd le ide, hogyan sikerült:)
2009. nov. 10. 23:38
 16/22 anonim ***** válasza:
a Szent László tényleg egy jó suli, oda jártam:)
2009. nov. 11. 00:22
 17/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, akkor első helyre mindenképpen a Lászlót teszem...:)
2009. nov. 11. 20:51
 18/22 anonim ***** válasza:
19%
Vélemény? Elég megnézni az iskola nevét. Nonszensz, hogy a XXI. században egy ilyen aljas hazaáruló nevét viseli egy állami iskola...
2010. szept. 4. 10:21
 19/22 anonim ***** válasza:
Én ide kerültem be és Horváth Ildikó az oosztályfőnököm...lol.hát nekem ez az eddigi két hét nem nagyon jött be,kitünő tanuló voltam egy viszonylag erős általánosban,itt szereztem életem első egyesét...nem ál rá annyira a spanyolra az agyam,mint rmeéltem,pedig angolból ötösnél rosszabb jegyem enm volt és én voltam az osztály egyik legjobb angolosa...hát itt fordult a kocka
2011. szept. 17. 22:11
 20/22 A kérdező kommentje:
hát az angol elég más mint a spanyol:D angolból azért nem olyan nehéz jónak lenni, míg az újlatin nyelvek eléggé összetettek.:D
2011. szept. 18. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!