Vélemények a Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnáziumról (Budapest)?
Én is oda járok, és imádom. Régebben gyűlöltem a spanyolokat, mert ugye a sztereotípia az, hogy hangosak, ordítoznak és jól néznek ki. És jobb a focijuk is. De hirtelen ötletként jelentkeztem ide, és teljesen meglepődtem! Sok az anyanyelvi tanár, akik iszonyat jófejek. Ha ide jelentkezel, biztos, hogy kicsit megváltozik a szemléleted. Igaz, első évben már a tököd tele lesz a nyelvvel, és jó sok lecseszést is fogtok kapni, de utána belejössz.
Ezt a gettósodós dolgot nem értem. Elmagyaráznád?
igen, ezt én se értem, hogy mi az, hogy legettósodott...
nah mind1... de végülis elég jókat írnak róla... akkor szerintem megpróbálom... remélem majd felvesznek:)
én is odajártam és valóban gettósodik:D (Garics osztályába XDXD, ezt csak bennfentesek értik mivel jár:p )
Szóval a színvonal nagyon csökken ,mert egyre gyengébb képességű gyerekek is bejuthatnak ráadásul olyan dolgok terjengenek..pl. egy srácnak kilopták a tornacuccát és kicsit megpirozták..most komolyan ez szint?
az oktatás ,no comment..ha spanyol szakon akarod elképzelni a jövődet ajánlom ,persze attól is függ ,hoyg végül is ki lesz a spanyol tanárod..mert nagy különbségek vannak...de ha pl. reálosabb beállítottságú vagy akkor menekülj ,mert akár horváth ildikó is taníthat,ő ugyanis nem szeret nagyon oktatni ,mert az "állam keveset fizet és valakinek ennek meg kell innia a levét" mondta , érettségi előtt 3hónappal már be se járt ,helyettesítés csak 3szor volt..egyébbként jobbis ,hogy nem volt ildi néni ,mert a kis füzetéből másolgatja az anyagot ,de bele ne kérdezz ugyse érti mi vna leírva..szóval csak ha nagyon spanyol beállítottságú vagy akkor menyj oda ,különben NEM éri meg!!!de ha spanyol fan vagy akkor is megéri tanulni külön ,mert nem biztos ,hogy színvonalas tanár tanít majd..
köszi.:)
a Karinthytól undorodom:S
sztem borzasztó suli, oda járok előkészítőre, de már nagyon megbántam:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!