Mi a véleményetek a Budapest Fasori Gimnáziumról?
Ki hallott már róla, vagy tud róla vmit? Érdemes oda menni ?
Köszi a válaszokat! :)
Oda járt bátyám meg egy volt osztálytársam.
Kezdődik ugye a misével, ami reggel 7kor (heti 1 talán). Az osztályok megeggyeznek, hogy ki megy be falazni. Így kb 2-3 hetente kell csak számolni vele. Bátyám utálta is rendesen.
A lány vallásos volt eléggé, de a végére már pia, cigi, bulik, pasik. Elég nagy pálfordulatot vett 1 év alatt abban a suliban.
Nagyjából ha nem vagy vallásos szopsz a misével, ha az vagy, akkor meg nem épp a helyes út felé visz a suli. (még drogdealer is van állítólag) Tanulmányi szempontból egy átlagos gimi. Nem atomfizikusok járnak oda, de ha tanulsz rendesen, akkor felvesznek valami normális fősulira/egyetemre onnan.
Szia.
Nos én odajárok elég régóta..a hírneve tényleg már nem akkora, mint régebben.
Igen nem egy túl erős gimnázium, de ha vki tényleg akar azt fel tudják venni egyetemre!
9.-től három osztály indul egy nyelvi egy sima és egy természeti. A természeti elég jó, a diákok is és a tanárok is.
Összeségében jó suli, én szerintem..
Ha érdekel vmi ezzel kapcsolatban, akkor priv-ben szívesen válaszolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!