Ha az ember a bölcsész szót használja, mért mindenkinek a szabad bölcsész, esztétika, és hasonló hülyeségek jutnak eszébe?
Figyelt kérdés
Szerintem egy történelem szak vagy egy nyelvszak azért nem annyira egyszerű, hogy egy szinten emlegessék a médiával, vagy mivel, a filozófiával, szabad bölcsészettel, stb. Most megelőzném az olyan jellegű válaszokat, melyek azt bizonyítják, hogy a matek, orvosi, biológia, stb. mennyivel nehezebb: ÉN EZT SOHA NEM VONTAM KÉTSÉGBE. csak mért kell rögtön ilyenekre asszociálni, mint a szabad bölcsész?2012. nov. 21. 23:19
11/11 A kérdező kommentje:
Nem akartam sértő lenni ezekkel a szakokkal szemben, hiszen én sem tudom, mi van esztétikán, csak azért írtam ezeket, mert ezeket nézik le szerintem azok, akik nem bírják a bölcsészeket. (Most az mindegy, jelen kontextusban, hogy jogosan-e.) És nem is feltételeznék, hogy más szakok is vannak.
2012. nov. 22. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!