Mi tévő legyek SOS?
Figyelt kérdés
A mi sulinkban van olyan, hogy negyedéves lezárás. megkaptam a jegyeimet, 3.7 átlagomlett, de ez lényegtelen. majd az igazolt, igazolatlan mezőnél szerepel az igazolatlannál:15!! db óra.. ezt azért nem értem,mert mielőtt kiosztották apapírt (egy nappal előtte) az ofőnk azt mondta, 2 db igazolatlanom van. Felhívta, azt mondta majd utána néz.. Mi lesz, ha az e-naplóból nem tudja törölni, vagy másra hivatkozik,vagy valami??? Féltem a szüleimet,nem akarom,hogy bírságot kapjanak!! Jöhettek azzal minek lógtam, de 15++órát tuti nem hiányoztam..
Mi tévő legyek? nem akarom a szüleimet kellemetlenségbe hozni..valamit tehetnék?kérlek mondjatok valamit.. abban bízok,hogy holnap kiderül,hogy csak elírás...:(
2012. nov. 15. 20:23
1/1 anonim válasza:
Kéressed ki a naplót és vidd be az igazolásaidat, úgy tudják összesíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!