Lehetőségem adódott, hogy belevágjak az egyetembe. Anyám csak hezitál. Mi tévő legyek? Bővebben lent!
Lány vagy Fiú vagy ?
szerintem ne foglalkozz a szüleiddel, nem tanultak és nem is akarják, hogy túlnőj rajtuk, nagyon rossz szülők.
tanulj, pályázz ösztöndíjakat, dolgozz suli mellette és tartsd el magad.
sajnálom h ilyen szüleid vannak.
azért nagyszüleiddel próbálj beszélni erről, hátha ők tudnak valahogy támogatni..
Tanulj! Kár, hogy a szüleid ezt nem tartják fontosnak, ki tudja mi az oka. Ne hagyd magad elbizonytalanítani, neked van igazad. Pályázz ösztöndíjra, nézz utána az egyetemen milyen szociális támogatások léteznek. Később tanulmányi ösztöndíjad is lehet.
Pár év kihagyás után nem lesz könnyű újra kezdeni, de kérj bátran segítséget akár a csoporttársaidtól is ha az első félévekben nehezebben menne a tanulás. Ne hidd, hogy a képességeiddel van baj, közvetlenül a középiskolából egyetemre kerülve is sokan nehezen boldogulnak eleinte. Más stílus, más követelmények... Csak tarts ki, és előbb-utóbb könnyebb lesz.
Sok sikert!
A fentieket olvasva kijöttek a könnyeim, hiszen én egy olyan anyuka vagyok, aki a fia tanulmányait segíti. Sajnos nekünk is nagyon be kell osztanunk a pénzt, de nálunk első a gyerekem boldogsága.
Hidd el megéri tanulni.
Pár nehéz év és utána egész életedben könnyebben boldogulsz.
Nagyon szorítok neked, küzd és harcolj az álmaidért, megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!