Imre Pál kérdése:
Villamosmérnök szakirányok. Melyik legyen? Villamosenergetika, Automatizálás, Híradástechnika.
Figyelt kérdés
Melyik mennyire keresett? Milyenek az elhelyezkedési lehetőségek? Milyenek a lehetséges fizetések?
Melyikben mekkora gazdasági jővő, gazdasági potenciál van?
Egyszóval leginkább melyiket éri meg választani?
2012. nov. 15. 17:11
11/11 anonim válasza:
Üdv!
Kandó vagyok, és most lesz szakirányválasztás. Nagyon érdekel az energetika szak, de több helyről hallottam, hogy a munkalehetőségek nem túl izgalmasak és jóval kevesebbért lehet elhelyezkedni, mint más szakirányokkal. Ez picit elvette a kedvemet, mert én folyamatos szakmai kihívásokra vágyom, ahol szinte minden nap lehet valami újat tanulni.
Esetleg tudnál nekem mesélni a tapasztalataidról, mert nagyon érdekesnek találtam, amit írtál?
Válaszodat előre is köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!