Minek érdemes tovább tanulni? TÖBBI LENT!
- Mezőgazdasági mérnök
- Ágrármérnök
- Természetvédelmi mérnök
elvégre bármilyen tanácsot meghallgatok, érdekelnek a földdel kapcsolatos munkák is, van családi válallkozás, csak nem tudom minek kellen tovább tanulnom:/
ui.: kémiából eléggé gyenge vagyok
már az is valami:)
meslj vmit.. milyen?
milyen tanárgyakat tanultok komolyabban?
A természetvédelmi mérnökkel szerintem nehéz elhelyezkedni. Marad a mezőgazdasági mérnök.
Ugyanis agrármérnök alapképzésben nincs. Kizárólag Msc-ben.
Alapképzésben: mezőgazdasági mérnök, állattenyésztő mérnök, természetvédelmi mérnök, környezetgazdálkodó mérnök van.
De sima agrármérnök csak MsC képzésben van.
Gazdasági és vidékfejlesztési AGRÁRMÉRNÖK szakra járok Bsc-ben.
Agrártermelési alapismeretek, jog, közgáz, szociológia, gazdasági matek, kommunikáció...ezeket tanuljuk fontosabban.
Bsc agrármérnök képzések:
1 Állattenyésztő mérnök
2 Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök
3 Informatikus és szakigazgatási agrármérnök
4 Kertészmérnök
5 Környezetgazdálkodási agrármérnök
6 Mezőgazdasági mérnök
7 Növénytermesztő mérnök
8 Szőlész-borász mérnök
9 Természetvédelmi mérnök
Ezek a Bsc képzések vmilyen agrágmérnöki szakon.
De olyan h AGRÁRMÉRNÖK, kizárólag Msc képzésen van.
Ennyi, semmi sincs előtte, csak annyi h AGRÁRMÉRNÖK.Ilyet csak Msc-n lehet tanulni.
Csaknem tudom melyiknek érdemesebb továbbtanulni..
Nálam a szőlész-borászt nyugodtan kihúzhatom a listából, természetvéfelmi mérnököket úgy hallottam nem keresik, kertészet se nagyon vonz, állattenyésztési, gazdálkodási és vidékfejlesztési, és a mezőgazdasági, talán ezek vonazanak leginkább.. csak ugye nem tudom melyiknek lenne értelme. Aki ezt tanul, vagy tud róla hasznos infót, azt megköszönném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!