Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tanárhiány lesz? Idén fizikata...

Tanárhiány lesz? Idén fizikatanárnak 42-en, kémiatanárnak 24-en, biológiatanárnak 59-en jelentkeztek.

Figyelt kérdés
Én egyébként biológiatanár vagyok, és az első megpályázott állásra simán felvettek. Kaptam mellé egy 2 szobás családi házat szolgálati lakásként. Azóta már több helyről hívtak, mehetnék oda is ha van kedvem. Ki fogja tanítani ezeket a tárgyakat ennyi pénzért 5 év múlva?
2009. aug. 9. 04:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

12: 20-as vagyok, aki írta h külföldön is keresettek a természettudományokat tanító tanárok.

"Szerintem nem tudnak szemtelenebbek lenni, mint a nálunk. Aki ma tanít Magyarországon az tudja."

Egyet értek, igaz én nem tanítok, hanem diák vagyok, idén fejeztem be a középiskolát és elképesztőek tudnak lenni a mai tanulók, pofátlanok, én sajnáltam néhány tanárt...

Remélem nem haragszol, nem bántásból írom, DE:

Én azt mondom, hogy aki nem tud tanítani, az anyagot leadni egy órán, az ne menjen el tanárnak!

Mert lehet fegyelmet tartani, csak van aki nem képes rá, mások igen.

Például nekem rossz osztályom volt, pár emberke folyton csak visítozott, szinte állandó volt a hangzavar rajzórán, föci órán, ofő órán, de miért lehet az h hulla csönd volt irodalom órán, matek órán, fizika órán? Ugyanazok az emberek csöndben voltak. Mégpedig a tanár miatt, mert ő megtudta tartani az órát, volt fellépése. (Főleg az irodalom-tanárnő, na ő olyan tipikus igazi tanár, nagyon szigorú, de én imádtam az óráit, a nagy pofájúakat is megbőgette párszor, vicces, de mindenki félt tőle, az órája előtt mindenki tanult. Mindenki, mert féltek. :D

Amúgy nekem kedvenc tanárom volt, sokan hülyének is néztek. Szóval csak le akartam írni, h mennyi múlik a fellépésen, tiszteleten.

2009. aug. 14. 11:32
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

11:32

Persze, hogy múlik a fellépésen=) Nálunk ilyen volt az informatikatanár, nah az ő óráin a légy zümmögését is lehetett hallani, de egyfolytában jöttek a kedves szülők, hogy még ilyen szemét embert, mert hogy megalázza szegény kicsike teremtését. Meg a személyiségi jogok. Csak a tanárnak ilyenek már nincsenek, ugye?

2009. aug. 14. 12:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!