Semmi esélyem az orvosi pályára, ha egyáltalán nem értem a kémiát?
Szerintem meg ne törődj bele hogy nem megy a kémia. Meg lehet azt tanulni, ha akarja az ember. Én 10.-ben a legegyszerűbb számolást se bírtam megcsinálni, kábé másfél év alatt rengeteg gyakorlás árán sikerült feltornáznom magam belőle, míg végül egész jó érettségit írtam.
Ha az elmélet nem megy... hát arra is csak azt tudom mondani hogy akkor tanuld meg századszorra is.
magántanárral kellene tanulnod mindenképppen, mert amit a gimiben tanítanak azzal nem lehet bejutni.
az én lányom tavaly végzett az orvosin.
a felvételi előtt 1 évig járt külön biológia-kémia tanárhoz, aki kifejezetten orvosira készít fel gyerekeket.
hozzáteszem kitűnő tanuló volt, az érettségije is kitűnőre sikerült és nyelvvizsgája is volt.
az egyetemen a kémia nagyon nehéz volt és alapvető, hogy valaki tökéletesen értse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!