Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Semmi esélyem az orvosi...

Semmi esélyem az orvosi pályára, ha egyáltalán nem értem a kémiát?

Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 18:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell értened, meg amúgy is a kémia érettségi is számít, szóval jól meg kell tanulni. Az orvosi szakon fél év orvosi kémia van majd 1 év biokémia. Túl lehet élni, azért nem annyira kémiás mint a gyógyszerész szak, ahol végig van vagy 26 féle kémiai tárgy.
2012. okt. 22. 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Attól függ hogy hányadikos vagy
2012. okt. 22. 18:18
 3/10 A kérdező kommentje:
10.-es
2012. okt. 22. 18:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Inkább biológiára gyúrj.
2012. okt. 22. 19:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne törődj bele hogy nem megy a kémia. Meg lehet azt tanulni, ha akarja az ember. Én 10.-ben a legegyszerűbb számolást se bírtam megcsinálni, kábé másfél év alatt rengeteg gyakorlás árán sikerült feltornáznom magam belőle, míg végül egész jó érettségit írtam.

Ha az elmélet nem megy... hát arra is csak azt tudom mondani hogy akkor tanuld meg századszorra is.

2012. okt. 22. 20:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

magántanárral kellene tanulnod mindenképppen, mert amit a gimiben tanítanak azzal nem lehet bejutni.

az én lányom tavaly végzett az orvosin.

a felvételi előtt 1 évig járt külön biológia-kémia tanárhoz, aki kifejezetten orvosira készít fel gyerekeket.

hozzáteszem kitűnő tanuló volt, az érettségije is kitűnőre sikerült és nyelvvizsgája is volt.

az egyetemen a kémia nagyon nehéz volt és alapvető, hogy valaki tökéletesen értse.

2012. okt. 22. 23:31
 7/10 anonim válasza:
11.-ben felvettem a kémiát faktkén, de leadtam (egyéb okokból). Idén tuti,hogy nem fogok tudni emelt szinten leérettségizni,így az orvosi is esélytelen. Ha kb a nulláról indulok egy év alatt meglehet tanulni a kémiát, úgy hogy 2014. májusában 90% körüli emeltet írjak?
2012. nov. 5. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lehet tanulni, 2014 májusáig meg bőven. Az a lényeg hogy napi szinten foglalkozz vele, számolással is, elmélettel is. Minden nap 2-3 óra intenzív kémiázás és simán meglesz a 90%-od, még ha 0-ról kezded, akkor is.
2012. nov. 5. 23:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Hejj itt most én kérdezek!:D
2012. nov. 12. 22:23
 10/10 anonim ***** válasza:
:DDD
2012. nov. 13. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!