Én orvosi egyetemre akarok menni, de nem vagyok túl jó se kémiából se fizikából csak biológiából. Van esélyem, hogy felvesznek valamelyik egyetemre így?
Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 20:28
1/5 anonim válasza:
Aki nem szereti a biológiát annyira (kémia dettó), hogy jó legyen belőle, az ne menjen orvosira, kivéve, ha kudarcélményt akar. Mert az még egy dolog, hogy felvszenek, de bent is kéne maradni...
2/5 anonim válasza:
Valamelyik egyetemre talán. Orvosira biztos nem.
3/5 anonim válasza:
lehet, h felvesznek, de az első évben kibuksz a pics.-be. az orvosin mind3 kell, h el tudd végezni...
4/5 anonim válasza:
Én is az orvosi egyetemre szeretnék menni, és a növényeken kívül imádok mindent a biológiában. Viszont sem a kémia sem a fizika nem tartozott/zik a kedvenc tárgyaim közé, és inkább kémiából készülök érettségire, mert azt mondják, az nagyobb hangsúlyt kap, mint a fizika. Meg lehet tanulni, ha az ember nagyon akarja, és ez a legkisebb ár azért, hogy majd doktornéniként gyerekeket gyógyíthassak :)
5/5 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy nem vagy túl jó? Érettségizni mindenképpen kell vmelyikből (a biosz mellett persze). Ha nem duplázással mész, bioszból írsz egy emelt szintű 95%-os érettségit, megvan a max pluszpontod, 11-12.ben kitűnő vagy (a a fő tárgyakból), az érettségijeid átlaga pedig 90%, akkor kémiából/fizikából elég egy 75%os kémia érettségi:D (a 440 ponthoz):D Persze ez csak egy példa, számolgass:)
Viszont egyetemen ha a fizika nem is annyira, de a kémia nagyon fog kelleni. Szóval még bejutni lehet bejutsz, de bent maradni már nem biztos, hogy sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!