Mi van a gólyatáborban? Menjek e Debreceb Egytem gólyatáborába?
Figyelt kérdés
Sokan lebeszélnek róla hogy menjek, az sok ivászat és a szivatások miatt. Én visszahúzódó, félénk, antialkoholista lány vagyok. Na jó egyszer kétszer megiszom vmit ha kell. DE szivatásokban nem akarok résztvenni. Meséljen akinak volt tapasztalata ott! köszii2009. aug. 4. 22:50
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a sok választ!Német szakra jelentkeztem. A 3. válaszolónak üzenem, hogy nagyon megnyugodtam, ha csak azt a választ nézem akkor egyértelmű, hogy nem megyek. Van aki azt mondja, hogy nem fogok ismerni senkit ha nem megyek bla bla stb. DE máris vannak msn-en ismerősök akik oda mennek majd, meg évközben is lehet nem? Most hogy az utolsó válaszoló írta hogy nincsnenek szivatások, már ismét nem tudom :) Engem inkább a lazzább progaramok érdekelnek hogy pl. starndolás:) élményfürdő és hogy infókat elmondanak. Asszem inkább kihagyom... de azért írjatok még.Tapasztalatokat.
2009. aug. 6. 15:52
12/12 anonim válasza:
Én most voltam gólyatáborban (nem debreceni). Az eléggé szexre és piára volt kihegyezve, de mégis mentesíteni tudtam magam ezek alól. Egyszer-kétszer piszkáltak ugyan, de hál'istennek csak szóban. És szerintem azért vannak olyanok is, akik meg éppen hogy tisztelnek ezért engem. Amiért mentem, hogy barátságokat alapozzak meg, az sikerült.
Nálunk a vetélkedőkben azok vettek részt, akik elől álltak, meg akik vállalták. Kétszer-háromszor volt olyan, hogy sorba kellett beállni, és le kellett smárolni az előtted és a mögötted levőt (Negró-cukor átadás), de olyankor gyorsan leléptem azzal az ürüggyel, hogy wc-re megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!