Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi van a gólyatáborban?...

Mi van a gólyatáborban? Menjek e Debreceb Egytem gólyatáborába?

Figyelt kérdés
Sokan lebeszélnek róla hogy menjek, az sok ivászat és a szivatások miatt. Én visszahúzódó, félénk, antialkoholista lány vagyok. Na jó egyszer kétszer megiszom vmit ha kell. DE szivatásokban nem akarok résztvenni. Meséljen akinak volt tapasztalata ott! köszii
2009. aug. 4. 22:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a sok választ!Német szakra jelentkeztem. A 3. válaszolónak üzenem, hogy nagyon megnyugodtam, ha csak azt a választ nézem akkor egyértelmű, hogy nem megyek. Van aki azt mondja, hogy nem fogok ismerni senkit ha nem megyek bla bla stb. DE máris vannak msn-en ismerősök akik oda mennek majd, meg évközben is lehet nem? Most hogy az utolsó válaszoló írta hogy nincsnenek szivatások, már ismét nem tudom :) Engem inkább a lazzább progaramok érdekelnek hogy pl. starndolás:) élményfürdő és hogy infókat elmondanak. Asszem inkább kihagyom... de azért írjatok még.Tapasztalatokat.
2009. aug. 6. 15:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Én most voltam gólyatáborban (nem debreceni). Az eléggé szexre és piára volt kihegyezve, de mégis mentesíteni tudtam magam ezek alól. Egyszer-kétszer piszkáltak ugyan, de hál'istennek csak szóban. És szerintem azért vannak olyanok is, akik meg éppen hogy tisztelnek ezért engem. Amiért mentem, hogy barátságokat alapozzak meg, az sikerült.

Nálunk a vetélkedőkben azok vettek részt, akik elől álltak, meg akik vállalták. Kétszer-háromszor volt olyan, hogy sorba kellett beállni, és le kellett smárolni az előtted és a mögötted levőt (Negró-cukor átadás), de olyankor gyorsan leléptem azzal az ürüggyel, hogy wc-re megyek.

2009. aug. 22. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!