Mi van a gólyatáborban? Menjek e Debreceb Egytem gólyatáborába?
Szia! Döntsd belátásod szerint, de szerintem amiatt mindenképp érdemes elmenned, hogy megismerd a leendő csoporttársaidat, és szerezzetek közös élményeket. Szerintem is biztosan találsz majd ott olyan lányokat / fiúkat akikkel jól el tudsz majd lenni és hozzád hasonlóan nem vagy keveset fognak inni. A szivatásokon viszont tényleg érdemes részt venned, mert nem biztos hogy jól fest a többiek szemében ha kihúzod magad ezek alól a feladatok alól...
De tényleg döntsd belátásod szerint, mert ha úgy érzed, hogy 100% hogy nem éreznéd jól magad, akkor ne menj, majd szerzel barátokat az egyetemen :).
menj!
szex és még több szex !!!
majd meglátod !
hát a 09:58-as típusokat szokták agyba-főbe szivatni, sztem menj csak el, tuti kitalálnak neked valamit.
Volt olyan eset, hogy egy hasonló nyunyább gyereket szivattak gólyatáborban, hogy amikro elaludt, gyorsan oda kötötték az ágyhoz, aztán leszedték a ruháját, és kivitték ágyastól meztelenül a folyosóra. Sztem nagyon állat, volt min röhögni mindenkinek.
De kell az ilyen lecke annak aki ilyen felfogású mint te is, mert soha nem lesz a közösség igazi tagja, és ezt a többiek megérzik.
OKÉ, te LÁNY vagy, akkor veled nem ilyet fognak csinálni, ezt fiúval csinálták, de azért valljuk meg, ha "visszahúzódó" vagy, akkor valami lecke elférne neked is. Hát mi lesz veled az 5 év alatt?
Szóval mint a példámon is láthattad, ne aggódj, ezek a szivatások is csak játékosak, nem fognak s emegverni se semmi hasonló, ez csak poénkodás.
Utolsó hozzászólóhoz!Na ez a baj a mai felsőoktatással-> az ilyen állatokat is felveszik egyetemre, mint Te. Hol élsz Te??? Mi az hogy nem lesz a közösség tagja, ha visszahúzódó? Nem vagyunk egyformák.Az egyetemen mindenki megtalálja a maga társaságát. Topicíró el ne hidd, h ez így van,ahogy leírja. Olyan undormányak tudnak lenni itt egyesek.
Topicíró:Ha nincs kedved menni ne menj! nem veszítesz semmit,ha kihagyod a gólyatábort- csak pénznyelő az egész amúgyis és szeptemberben nagyon sok a kiadás.Az igaz, h arra jó, h megismerkedsz a csopitársakkal és évfolyamtársakkal, de szeptemberben is tudsz barátkozni a suliban. nem az a 3-4 nap lesz a mérvadó. Én voltam anno gólyatáborban, jól éreztem magam, de a legjobb bnőimet a suliban ismertem meg, m ők nem jöttek a táborba. Nekem speciel jó emlékeim vannak, de nem lett volna nagy szám, ha kihagyom, így utólag visszagondolva, mert nem olyan nagy dolog ez a gólyatábor, mint ahogy a felsőbbévesek próbálják felfújni!!Semmiről nem maradsz le.
Kedves utolsó előtti!
Szerinted az vicces, hogy valakit pucéran ágyastul kivisznek a folyosóra? Mert szerintem ez szegény gyereknek nagyon megalázó lehetett.
A mi gólyatáborunkban is volt egy srác, akit agyba-főbe szivattak a fiúk, már a végén sajnáltam is.
De nyugi! Ha mész veled tuti nem fog ilyen történni mert lány vagy. Én mondjuk végigittam a gólyatábort:D, de 3 lány szobatársamból 2 is ilyen visszahúzodó volt, ők nem is ittak, de ők is trudtak beszélgetni másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!