Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan kerülhetem el az...

Hogyan kerülhetem el az úszást gólyatáborban, hogy ne legyen feltűnő?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, és nem tudok úszni: egy gyerekkori trauma miatt félek a víztől. Felvettek a Szt. László Gimnáziumba, aminek a gólyatábora Balatonszepezden lesz, pont a Balaton északi, mélyebb részén. Hogyan kerülhetem el az úszást, (mert a 3. napon ez a program), úgy, hogy ne jöjjenek rá, hogy nem tudok úszni?
2010. máj. 9. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt 1 srác aki nem tudott úszni. Csak addig ment be amíg leért a lába, és ő elmondta hogy nem tud, nem lett semmi gondja belőle. Ne aggódj, ez már nem általános, ezért itt már nem fognak kiröhögni. Teljesen más lesz mint az eddigi osztályod, meglátod.
2010. máj. 9. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, az úszás nem kötelező.

Ráadásul ez a gólyatábor nem arról szól, hogy "na most akkor jól szivassuk meg az elsősöket!" - az majd később lesz :D

Ez csak "csapatépítés", ismerkedés, meg informálódás a nagyobbaktól. Buli az egész....és ha te nem akarsz a vízbe menni, nem kell! Kiröhögni nem fognak, attól azért elitebb társaságot vesznek fel, hogy ilyeneken fennakadjanak.

Amúgy gratulálok, hogy felvettek! Melyik tagozatra mész?

2010. máj. 9. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mond el a tanárnak, hogy mi van, esetleg a többieknek is, hogy csak viccből ne vigyenek be a vízbe.
2010. máj. 9. 21:32
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

olaszra vettek fel.

2010. máj. 9. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát minket azért szivatgattak rendesen gólyatáborban, de nem a strandon és nem volt vészes.
2010. máj. 9. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Van ilyen program, h úszás?
2016. júl. 28. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!