Ha a beiratkozás a gólyatáborban történik, de én nem megyek, milyen alternatíváim lehetnek? /Debreceni Egyetem/
Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 23:24
1/16 anonim válasza:
A beiratkozás a gólyatábor ideje alatt, de attól függetlenül történik. Odamész akkorra, mikor ki van írva a szakodnak a beiratkozás időpontja és beiratkozol. Ez nem függ attól, hogy mentél-e gólyatáborba vagy sem (nekünk is volt ilyen csoporttársunk, gólyatáborba nem tudott jönni, de beiratkozott gond nélkül).
2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :)
Ugyanígy megoldható az a nyamvadt tűzvédelmi oktatás is? :)
2009. aug. 3. 23:42
3/16 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, igen. A tűzvédelmi oktatás már gólyatáboros program, azt ott, a helyszínen szokták tartani, de szerintem nem csinálnak ügyet abból, ha besétálsz és végighallgatod (csak esténként, a bulik alkalmával szokták nézni a karszalagot). Csak arra figyelj, hogy a jelenléti ívet feltétlenül írd alá, mert akkor nem sokat ér az egész :-)
4/16 A kérdező kommentje:
Gondolom, ne is álmodjak arról,hogy valaki esetleg alákörmöli az én nevemet is :D
2009. aug. 4. 00:15
5/16 anonim válasza:
Ha szépen megkérsz valakit, megteszi. Ott lesztek kb. 300-an, levetítenek egy prezentációt, közben a karbantartók főnöke (a pontos beosztását nem tudom) elmagyarázza, melyik szabály miért született. Nem fogja ott senki sem figyelni, ott voltál-e, de a saját érdekedben célszerű elmenni. Egyébként később szoktak kiírni utólagos tűzvédelmi oktatási időpontokat, ha ez a megoldás nem jön össze.
6/16 anonim válasza:
Én se megyek gólyatáborba.Milyen szakon fogsz tanulni?Én a MK.
7/16 A kérdező kommentje:
BTK :)
2009. aug. 5. 11:15
8/16 anonim válasza:
Ha tudsz, menj el. A felsőbbévesek nagyon kinézik aki nem ment el és nagyon rossz sorod lesz, hidd el!
9/16 anonim válasza:
Köznyelven szolva: Rohadtul megszopod :D Igaz ez NYME tapasztalat, DE-n nem tudom hogy megy. Szerintem ott sem puhányok :D
10/16 A kérdező kommentje:
Letojom, ki és miért akarna kinézni bárhonnan is, 22 éves vagyok... Kik a felsőbbévesek mégis,hogy ők diktáljanak? Ne viccelj.. :)
2009. aug. 10. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!