A Szie állatorvosi szaka tényleg sokkal könnyebb mint az ELTE biológia szaka?
Figyelt kérdés
Egy ELTE biológia szakos ismerősöm azt mondta, hogy az állatorvosi sokkal könnyebb.2012. szept. 22. 18:54
51/62 anonim válasza:
18.49
Nem vagyok boldogtalan :-)
52/62 anonim válasza:
Ha olyan nehéz nem lehet, akkor végezd el majd azt is.
54/62 anonim válasza:
Azért, hogy bizonyítsd az állításodat miszerint nem olyan nehéz.
55/62 anonim válasza:
Tudom én mennyire nehéz, ti kezdtetek el pampogni, hogy az a legnehezebb, a többi hozzá képest semmi, közbe meg szerintem ti nem tudjátok mennyit kell egy biológusnak megtanulni
56/62 anonim válasza:
Sehol sem írtuk, hogy a legnehezebb.
Te írtad, hogy nem olyan nehéz mint a biológus szak.
57/62 anonim válasza:
(Biológia szak, nem biológus)... Mellesleg nem azt írtam, hanem azt, hogy nem lehet olyan nehéz, mint amilyennek nagyon sokan tartják. A kettő nem ugyanaz
58/62 anonim válasza:
Igen, de az előtte lévő mondatban kijelentetted, hogy a te szakot milyen "k.rva nehéz". Szerinted mit kellett volna gondolnunk?
59/62 anonim válasza:
mi ez a gyerekes több oldalas vita? Az orvosi és a biológia szak több helyen összeér és egészen más tudást biztosít, miután bizonyos szakterületeket választ az ember. Az orvost arra képzik, hogy gyógyítson, a biológust arra, hogy kutasson. Ezért nyilván más a rendszer és nagyon nehéz összehasonlítani. Nem lehet megmondani melyik a nehezebb, mert egy kutató ambíciójú és vénájú embernek nehezebb az orvosi, míg valaki, aki inkább magol és emberekkel szeret foglalkozni, annak a laborosdi lesz nagyon nehéz és a növényrendszertan megtanulása stb... biológia szaknak és orvosinak is hatalmas nehézségei vannak, mindkettő rendkívül nehéz, ezért aki az egyikre jár, értelem szerűen azt érzi erősebbnek. Én nem jártam orvosira, de sok dologból ugyan azt tanulom biológia szakon vagy többet, mint aki orvosira jár, de más területekből pedig az tud többet, aki orvosira jár. De ez evidens, elvégre mást fogunk kezdeni a tudásunkkal.
60/62 anonim válasza:
Most olvastam el az egészet..xD Azt a furcsa tényt mivel magyarázod kedves biológiás IQ bajnok, hogy ÁOK-sok megkapják azt a bizonyos dr-t az egyetem elvégzése után, a biológiások pedig nem (illetve akkor már biológus)? Még a felvin is írja valahol, hogy az egyetem elvégzése után szélesebb ismeretekkel rendelkeznek, mint más egyetemet végett hallgatók. (Ezért is a dr.) Ezen nincs mit vitatkozni és értelmes biológiások nem is vitatják, hidd el van pár oda járó ismerősöm (nem utolsó sorban tiszta kitűnők), szóval ők jártathatnák a szájukat, de nyilván nem teszik, mert ők nem hülyék, mint egyesek. Nem mondom azt, hogy egyszerű szak, mert nyilván nem az (Amúgy itt most komolyan elbizonytalanítottál. Ezek szerint a SZTE-en minden hülye elvégzi (már, ha sikerül elvégezned..)), de azért ne hasonlítsd már össze az orvosival. Az egész dedós megnyilvánulásod szerintem is arra ad következtetést, hogy csúnyán lemaradhattál az orvosiról..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!