A Szie állatorvosi szaka tényleg sokkal könnyebb mint az ELTE biológia szaka?
Figyelt kérdés
Egy ELTE biológia szakos ismerősöm azt mondta, hogy az állatorvosi sokkal könnyebb.2012. szept. 22. 18:54
11/62 anonim válasza:
Kedves "nincs százaléka, mert most regisztált vagy mert kirúgták innen a p.csába" válaszoló, ne menj pszichológusnak, ehhez is béna vagy ;)
12/62 anonim válasza:
"Igazából a biológiának két teljesen különböző oldalát tanuljuk."
CSak te a nehezebbet.
14/62 A kérdező kommentje:
#8-as válaszoló, hogy le lett pontozva" :D
Te voltál az 59%-os?
2012. szept. 22. 21:27
15/62 anonim válasza:
Én még nem pontoztam, majd eztán:P
(több ember tud csak 25%-sra lepontozni vkit, egy embernél csak 75%-ra megy le mellesleg) Biztos a százaléknélküli önbizalomhiányos macskajancsi éli meg ennyire nehezen, hogy nem figyel rá senki
16/62 anonim válasza:
És ezért magát is lepontozta?
17/62 anonim válasza:
Ki tudja mire képest egy kicsi figyelemért cserébe
18/62 A kérdező kommentje:
Nem azért, de tényleg kicsit olyan mintha lenéznéd azokat akik az orvosi szakra járnak, kedves 59%-os.
2012. szept. 22. 21:52
19/62 anonim válasza:
Nem azért, de te meg olyan vagy, mint aki nem tud szöveget értelmezni vagy csak azt látod, amit látni akarsz és nem a lényeget
20/62 A kérdező kommentje:
"szóval olyan nehéz nem lehet"
Ez szerintem mindent elmond.
Mellesleg a biológia szakon tényleg azért esnek ki többen, mert sokkal alacsonyabb ott a ponthatár és így sok butát is felvesznek.
2012. szept. 22. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!