A Szie állatorvosi szaka tényleg sokkal könnyebb mint az ELTE biológia szaka?
Azért alacsony a ponthatár, mert majdnem 300 embert vesznek fel és kb. csak ennek a duplája jelentkezik, tehát szinte 50% befér az alacsony pontszámával, míg az orvisin kevés a hely.
Akik buták, azok 1 félévet sem csinálnak végig, mert úgyis kiiratkoznak, jópár embert láttam menni 1. ZH vagy fasci után menni a TO-ra. Viszont többségben még az emelt 5-ös érettségisnek is meggyűlik a baja bikémmel vagy rendszertannal, úgyhogy szerintem kár volt megszólalnod ;)
De úgy látszik neked problémád van azzal is, hogy megérts a pontszámít módját is, így egyik helyre sincs esélyed
"Viszont többségben még az emelt 5-ös érettségisnek is meggyűlik a baja bikémmel vagy rendszertannal."
Ez mit bizonyít?
Biztos az orvosin is vannak olyan tantárgyak amikkel meggyűlik a baja egy emelt 5-ös érettségisnek.
A személyeskedést meg tartsd meg magadnak. ;)
Te meg az idióta kérdéseidet:D Ha nem értesz hozzá, akkor minek kezdesz el róla vitázni, de most őszintén?:D
Menj el orvosinak légyszíves, látszik, hogy az ő seggüket nyalod, hátha onnan csak a 2. évben buksz ki, nem az elsőben:D
Az "idióta" kérdés egy hozzád hasonló miatt került kiírásra, aki a bátyámat kezdte el oltogatni mert szerinte az állatorvosi szak sokkal könnyebb mint a biológia szak.
Lehet, hogy a kedves százaléknélkülinek van igaza, és ti tényleg komplexustól szenvedtek.
A pontszámítás meg úgy is változni fog mire odakerülök.
Addig minek foglalkozzak a régivel?
Istenem, te butább vagy, mint gondoltam (pedig eddig is láttuk, hogy nem vagy vmi lángész). D efigyelj, hidd akkor csak azt, hogy az orvosisoknak olyan nehéz, ha ettől neked jobb, hogy homokba dugod a fejed és nem fogod fel a másik oldal véleményét, akkor hajrá, tedd azt, de légyszíves minket ne égess be a h.lyeségeddel és kerüld el minél messzebb a biológia szakot. Úgy sem bírnád elvégezni, de ha mégis, akkor nincs szüksége a világnak egy buta biológusra.
A pontszámításos elméletedről meg annyit, hogy no komment, primitív egy ember lehetsz, ha ezt komolyan gondoltad ;) na alvásidő ovis
Hagyjuk már rá!
Igen, 59%-os az orvosi szak könnyű!
A legnehezebb szak a biológia, főleg SZTE-n.
Téged nem szoktak dicsérni, azért akarsz állandóan bizonyítani. :(
Én csak az önbizalmadat akarom növelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!