Milyenek ezek a Budapesti gimnáziumok?
Figyelt kérdés
Bocsi, kicsit sokat fogok sorolni, de minden érdekel róluk. Milyen a társaság, a hangulat, a tanulás,mennyire erős, a szakkörök, minden , és , hogy melyik tagozatát ajánljátok , és miért, és ugyanígy amit nem.
- Berzsenyi Dániel Gimnázium
-Szent István Gimnázium
-Teleki Blanka Gimnázium
-Vörösmarty Mihály Gimnázium
-Szerb Antal Gimnázium
-Ady Endre Gimnázium
-Apáczai Csere János Gimnázium
-Óbudai Gimnázium
-Veres Pálné Gimnázium
-Kölcsey Ferenc Gimnázium
-Színyei Merse Pál Gimnázium
-Petőfi Sándor Gimnázium
A válaszokat előre is köszönöm!
:)
2012. szept. 2. 13:17
11/13 A kérdező kommentje:
Még aktuális, és nagyon köszi a választ! :) Épp tegnap voltam nyílt napon a Berzsenyibe, és nagyon-nagyon tetszett! :D
2012. nov. 17. 17:14
12/13 anonim válasza:
Apiban voltál nyílt napon? :)
Eddig milyen sorrendre gondoltál? :)
13/13 A kérdező kommentje:
Ady-ra vagy az Apáczai-ra gondolsz? :) Az első lenne a Szent István, 2. a Madách , 3. a Berzsenyi, 4. pedig a Veres Pálné Apáczait végül nem írom be. Nem azért mert nem jó suli, mert nagyon király, de annyi minden van most körülöttem, hogy a 20 tételt töriből nem tudnám megtanulni szerintem :( Ezért inkább kihagyom. Az Ady, Teleki , Kölcsey ezek után következnek. :) Remélem jól fog sikerülni a felvételi :O Szerintetek mennyi az a pontszám központin (100-ból) amire azt mondanátok, hogy ezzel a pontszámmal már nívós iskolába be lehet kerülni? :D
2012. nov. 19. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!