Na hogy álltok a sulihoz? :DD várjátok már? :DD
Figyelt kérdés
én nem is tudom h várom-e vagy nem:DD de érdekes lesz az biztos:D új osztály:D most kezdem a gimit..:DD meg hozzá kell ám szokni a heti 5 tesihez:|._. na ti hogy vagytok ezzel?:DD nemet és kort is irjatook!:D2012. aug. 31. 15:03
11/13 anonim válasza:
Várom, unom már a semmittevést. :D Nyelvvizsgára kéne készülnöm, csak a lustaság legyőz... Amúgy én 11.-be megyek és idén mi kampányolunk diákdiriválasztáson :D Jó lesz. :)
16L
12/13 anonim válasza:
Én is várom már. Most leszek 9. es a gimibe. Már 7. és 8. osztályba is odajártam, de sokan átmentek másik suliba inkább, és az osztályból maradtunk vagy 13-an ha jól tudom, és szét leszünk dobálva :S Hétfőn kapjuk meg a beosztást hogy ki melyik osztályba kerül. Amiről én tudok az az hogy marad a régi osztályfőnököm és a legjobb barátnőmmel egy osztályba leszünk mert az osztályfőnökünk volt olyan rendes és elintézte hogy akik nagyon jóba vannak egymással lehetőleg egy osztályban legyenek. A heti 5 tesitől viszont tartok, nem tudom hogyan fogom megszokni, és mondták hogy a tornadresszt is kérni fogják, és még azt is ki kell találjam hogy honnan szerezzek olyat mert szinte sehol nem kapni 170 cm magas kicsit duci lányra. És mivel új tesitanárt kapunk az sem lesz piskóta megszokni hogy komolyan kell venni a tesit, mert az eddiginél csak lazább óráink voltak, inkább játszottunk órán, persze volt futás meg bemelegítés, de ennél keményebb lesz azt mondják. Hát ez van :D Legalább könnyebben fog menni a fogyókúrám amit már 3 napja kezdtem el :)
13/13 A kérdező kommentje:
Tényleg csak kilencedikben ötödikben meg elsőben lesz heti 5 tesi csak nálunk az igazgatónő azt mondta h ezt meghagyják a másodikosoknak is és így egyszer majd mindenkinek 5 tesije lesz.Ez szép és jó ahogy elgondolták..csak abba nem igazán gondoltak bele hogy mondjuk van aki jobban izzad mint a másik van aki büdösebb mint a másik stbstb..és akkor egymást fogjuk szagolni egésznap? mert összesen a suliban(nálunk) 700 gyerekre vagy nem tudom mennyire.. 4 zuhanyzó van nincs időnk letusolni megtürülközni meg még oda is vándorolni abba a terembe amiben leszünk. tiszta hülyeség.Nálunk is laza volt a tesi 2 kör futás a torna teremben és utána röpi vagy kosaraztunk..ja igen a tornatermek nincs is elégtorna terem nálunk 1 van a suliban meg egy balett és az udvar ennyi..
2012. szept. 2. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!